Stiri Juniori U15 Feminin

Giurgiuvenii nu se dau bătuți și înving Dinamo în prima partidă

Paul Olar

Paul Olar
02.05.2013

91-61
     

Faptul că echipa se află în pragul dispariției din cauza problemelor financiare nu i-a oprit pe jucătorii de la CSȘ Giurgiu să-și adjudece o victorie în fața celor de la Dinamo București. Încleștarea a contat pentru faza a doua a Play-Out-ului și s-a încheiat cu scorul de 91-61.

Chris Ware inaugurează tabela în urma unor aruncări de la linia de pedeapsă iar Brian Burrell scutură plasa din spatele arcului de cerc pentru a le conferi giurgiuvenilor un avantaj de 5-0 în debutul confruntării. Replica lui Dinamo vine din partea lui Ciprian Mihai, care înscrie de asemenea un coș din spatele arcului de cerc. Avantajul gazdelor crește o dată cu reușita de la mare distanță a lui Iulian Corneanu, aceștia dezlănțuindu-se până la finalul actului întâi, încheiat cu scorul de 33-19. Același Corneanu este în mare în formă și aduce primele puncte ale sfertului secund, CSȘ-ul controlând situația la pauză, 48-32.

Bucureștenii revin de la cabine mult mai motivați și Leo Filip își apropie formația la 10 lungimi, Chris Terrell fiind în consecință forțat să solicite timp de odihnă. Perry Petty nu este de acord cu revenirea "câinilor" și își face simțită prezența în ofensiva dunăreană. Tinerii baschetbaliști din capitală nu au forța să mai aibă un cuvânt de spus în dispută și astfel, CSȘ are 1-0 la general, următoarea întâlnire având loc vineri.

Din punct de vedere statistic, trupa lui Terrell a fost superioară la procentajele de la aruncări, recuperare, pase decisive sau eficiență. Singurul capitol la care Dinamo a fost mai bună este reprezentat de intercepții, Fisher și compania furându-le mingea adversarilor de 6 ori.

Cu 31 de puncte, 12 recuperări și 7 pase decisive, Perry Petty a fost fără niciun dubiu MVP-ul partidei. El a fost secondat de Iulian Corneanu, autor a 16 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, pe când Cătălin Vlaicu s-a remarcat cu 15 puncte, 8 recuperări și 3 assist-uri. De partea cealaltă, Vladimir Mihai și-a trecut în cont 19 puncte, iar Brian Fisher 13.

*Foto: Andrei Sfetcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!