Stiri Juniori U15 Feminin

Întâlnire între prima și ultima clasată

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.01.2013

Liga Națională

Etapa 17

 Arena Antonio Alexe

15-1 Fișa meciului 0-16

CSM Oradea primește vizita lui Dinamo București într-un meci contând pentru etapa a 17-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Meciul de sâmbătă (12.01), aduce față în față prima și ultima clasată în campionat la ora actuală.

Formația pregătită de către Cristian Achim a suferit o singură înfrângere în 16 partide disputate și are o serie activă de 11 victorii consecutive în campionat. În schimb, Dinamo București nu a câștigat niciun meci în acest sezon competițional. Mai mult, n-a cunoscut victoria de zece luni, perioadă în care a contabilizat 26 de înfrângeri.

Roș-albaștrii revin în fața propriilor suporteri după eliminarea din Cupa României, însă după victoria repurtată în campionat la Pitești. Dinamo a cedat pe teren propriu, în confruntarea cu U Mobitelco Cluj-Napoca.

Spre deosebire de ultima întâlnire directă, efectivul celor două echipe nu a suferit modificări. Niciuna dintre echipe nu s-a despărțit și nici nu a adus vreun baschetbalist în raport cu cei care au intrat pe parchet la confruntarea din luna octombrie a anului 2012.

În schimb, spre deosebire de ultima prezență a lui Dinamo la Oradea, lotul bucureștenilor s-a schimbat dramatic. Atunci trupa pregătită de către Nicolae Toader avea cinci jucători americani sub contract, însă acum nu are niciunul.

Confruntarea ar putea constitui un bun prilej pentru jucătorii liderului mai puțin folosiți în acest sezon să bifeze mai multe minute de joc cu această ocazie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    mult succes
    Salutare, imi doresc extrem de mult sa ii vad la treaba extensiv pe Lazar, Hora si Ciordas. Este o buna oportunitate si sper ca Achim sa profite. Hai Oradea!

    cu 11 ani în urmă (11.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    subscriu
    Chiar daca voi fi prezent la meci, deci dorind sa vad un spectacol de calitate astfel, consider mai mult decat oportuna utilizarea jucatorilor romani pentru cea mai mare parte a meciului!!! Sincer, nu cred ca trebuie sa inscriem 100 de puncte sau sa imbunatatim procentajele titularilor, etc, ci mai degraba sa vedem la treaba jucatori romani de perspectiva precum Tibarna, Lazar, Ciordas, Hora sau Pasca!!! Hai CSM ORADEA!!!

    cu 11 ani în urmă (11.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!