Stiri Juniori U15 Feminin

Ionuţ Georgescu: “Acest sezon suntem de neoprit. “

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
21.09.2012

                                   

Vineri, 21.09, SuperCupa României dă startul noului sezon competiţional 2012-2013, partidă disputată de CSU Asesoft Ploieşti şi BCM U Piteşti, în sala Rapid din capitală, meci transmis live începând cu ora 18.00 pe TVR 2. Preşedintele executiv al prahovenilor, Ionuţ Georgescu, a declarat pentru prahovatv că va fi cel mai important test din presezon.

“Începe sezonul cu SuperCupa României şi trebuie să spun că în afară de miza, care există pentru trofeu, cred că va fi cel mai important test din presezon, lăsând la o parte turneele de verificare şi celelalte amicale, pentru a ne testa jucăorii sub presiune, pentru că am pus o presiune pe ei dorindu-ne foarte tare să facem o primă impresie bună, impresie care contează pentru sezonul 2012-2013, în sala Giuleşti, în confruntarea cu Piteşti. Cred că va fi un duel dificil, un duel disputat, de ambele echipe, se leagă anumite pretenţii legate pentru acest an nou competiţional,  şi noi, şi Piteştiul jucăm în Cupele Europene, au o echipă bună, au 7 jucători străini, trebuie să îşi aleagă şi ei nucleul de 6, cu care probabil vor începe noua stagiune. Sper ca în faţa unui public numeros, care va face deplasarea din Ploieşti, să ne impunem, să aducem un nou trofeu acasă şi să practicăm un baschet cât mai spectaculos, care să le adâncească celor care se întreabă cum va arăta Asesoftul în acest an, ideea că pentru acest sezon suntem de neoprit. “

Referitor la echipa antrenată de Tudor Costescu, acesta a declarat că Piteştiul este o echipă bună şi că aspiraţiile lor sunt pe măsura bugetului.

“Piteştiul are o trupă bună, sunt acoperiţi pe posturi, au reuşit şi nişte meciuri frumoase în presezon, au bătut pe Szolnok, campioana Ungariei, i-am studiat, am reuşit să facem rost de dvd-urile cu ei şi Dado Arnautovic are timp până la ora meciului să le prezinte jucătorilor cu ce vor avea de-a face în SuperCupă. Sunt o echipă compactă, Tudor Costescu este un antrenor foarte bun, noi îl apreciem. Cred că va fi un an interesant pentru ei, performanţa obligă, au câştigat Cupa României şi au fost trimişi în Cupele Europene, cu noroc pot spune, pentru o primă participare după nu ştiu câţi ani, au intrat direct în grupe şi vor avea parte de 6 meciuri, împotriva unor echipe tari din Belgia şi Franţa. Cred că aspiraţiile lor sunt pe măsura bugetului pe care primăria din Piteşti ştiu că l-a oferit echipei, pentru că au avut rezultate anul trecut, şi se aşteaptă cel puţin la acelaşi lucru şi anul acesta.”

Întrebat dacă exista o presiune suplimentară pentru noi veniţii, Vukasin Mandic şi Robert Nyakundi, acesta a răspuns :

“Nu ştiu dacă este o presiune suplimentară, dar oricum cei doi sunt conştienţi de faptul că trebuie să se integreze foarte, foarte repede, nu mai este foarte mult timp până când va începe campionatul, până când vor începe Cupele Europene, sunt în concurenţă directă pentru poziţia 3, ambele fiind variante pentru acest post. Cred că trebuie să ne confirme aşteptările, şi după câte am văzut la antrenamente, muncesc foarte mult pentru acest lucru, pentru a intra în inimile fanilor şi în graţiile lui Arnautovic.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!