Stiri Juniori U15 Feminin

Jeremiah Tilmon este primul străin din lotul lui Dinamo București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.08.2022

Jeremiah Tilmon este primul străin din lotul lui Dinamo București

CS Dinamo București a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare oficializarea transferului primului jucător străin din lotul pentru sezonul 2022-23. Este vorba despre Jeremiah Tilmon.

 

SIGNED! 🚨 Jeremiah Tilmon va juca pentru Dinamo București. Jucătorul născut în Illinois, Statele Unite ale Americii 🇺🇸...

Posted by Dinamo Bucuresti Baschet on Friday, August 12, 2022

Jucătorul de 23 de ani este născut în Statele Unite ale Americii, măsora 2.08 metri și joacă pe poziția de pivot. Pentru el va fi prima experiență pe bătrânul continent, după ce în 2021 și 2022 a jucat pentru Lakeland Magic în G-League, dar și pentru Hamilton Honey Badgers în Canadian Elite Basketball League. El este absolvent al Universității din Missouri.

Pentru Badgers, el a avut medii de 12.8 puncte, 5.8 recuperări, 1.2 pase decisive și 1.1 capace meci și un procentaj de 64% al aruncărilor din acțiune. În ediția din 2022 a Summer League, el a evoluat în medie 9 minute pe meci și a bifat 3.3 puncte și o recuperare pe meci cu 80% din acțiune.

Pe lângă Jeremiah Tilmon, Dinamo București a mai oficializat transferurile lui Vlad Moldoveanu, Rareș Uță, Radu Vîrnă, Ștefan Grasu, precum și prelungirea înțelegerii lui Andrei Mandache. Echipa va fi pregătită de Aleksandar Trifunovic, care îi va avea ca secunzi pe Jovan Beader și Eugen Ilie.

*foto: Mizzou Athletics

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!