Stiri Juniori U15 Feminin

Kasey Shepherd își continuă cariera în Israel

Kasey Shepherd își continuă cariera în Israel

Kasey Shepherd a semnat în Israel, acolo unde va juca în acest sezon pentru Hapoel Afula. Noul său club a disputat un meci în sferturile Cupei Ligii Israelului în cursul serii de joi, 21 septembrie.

Hapoel Afula s-a duelat cu Hapoel Holon și a cedat la 15 puncte diferență, scor 64-79. În ciuda acestui rezultat, prestația lui Shepherd nu a trecut cu vederea, fundașul american ajutându-și noul club cu 25 de puncte și 7 recuperări în 32 de minute petrecute pe parchet.

Fostul baschetbalist de la U-BT a avut la finalul sfertului trei 23 de puncte în dreptul său. Înainte, în primul meci oficial la Hapoel Afula, Kasey Shepherd a adunat 12 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive în optimile Cupei Ligii Israelului.

Shepherd s-a alăturat în ultimele zile ale anului 2022 celor de la U-BT Cluj și în perioada petrecută în România a adunat 23 de meciuri în LNBM și trei în Cupă. În campionat a stat cu medii de 9.9 puncte, 3.4 pase decisive, 3.2 recuperări, 1.5 intercepții și 2.4 posesii pierdute. El și-a trecut în cont două trofee alături de „studenți”.

*foto: Hapoel Afula

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!