Stiri Juniori U15 Feminin

Keith Clanton a ajuns la un acord cu Dinamo București

Keith Clanton a ajuns la un acord cu Dinamo București

Keith Clanton a ajuns la un acord cu CS Dinamo București. 

Baschetbalistul american de poziția 5 vine din Japonia, acolo unde a jucat pentru Pass lab Yamagata Wyverns și a adunat medii de 7.8 puncte, 9.1 recuperări și 2.8 pase decisive pentru 16.3 la eficiență.

De-a lungul carierei, sportivul de 30 de ani a mai jucat pentru Anwil Wloclawek (Polonia), Leones de Ponce (Puerto Rico), Hapoel Beer Sheva (Israel), Paok, Rethymno Cretan Kings (Grecia), Lukoil Academic, Levski (Bulgaria), dar și în LNBM pentru CSA Steaua București. În prima sa aventură pe teritoriul României, Clanton a fost unul dintre remarcații campionatului cu medii statistice de 13,3 puncte, 13 recuperări, 3 pase decisive și 25 la eficiență. 

Dinamo București, echipă antrenată de Hristu Șapera, trece printr-o perioadă de reconstrucție a lotului de jucători. Astfel, până în acest moment, lotul alb-roșilor este format din Nenad Miljenovic, Lawson Korita, Keith Clanton, Andrei Mandache, Dani Popescu,  Alexandru Coconea, Andrei Calenic, Ionuț Berceanu și Antonio Năsturescu. 

*foto: facebook Steaua Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ...
    Interesanta echipa se formeaza si la Dinamo. Ma bucur pentru ei si pentru campionat in general. Sper sa vedem cat mai multe dueluri interesante.

    cu 2 ani în urmă (17.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!