Stiri Juniori U15 Feminin

Leo Filip, recorduri personale la puncte și recuperări

Costin Marinescu

Costin Marinescu
22.12.2012

leonard filipLeonard Flip a stabilit în partida cu Energia Rovinari, pierdută de Dinamo cu 63 – 86, două recorduri personale în actual ediție a LNBM.

Extrema sosită în această vară de la BC Timișoara a marcat 23 puncte și a recuperat 11 mingi, ambele fiind performanțe personale în această stagiune a Ligii Naționale.

El a înscris 10 coșuri de 2 puncte din 14 încercări și toate cele trei aruncări libere de care a beneficiat. În ceea ce privește recuperările, cinci dintre ele au fost sub panoul advers, egalându-și astfel record stabilit în partida cu BC Mureș.

Filip a ajuns la al treilea double double din acest sezon și la al 9-lea meci în care înscrie peste 10 puncte. Precedenta sa performanță la numărul de puncte marcate a fost 18, contra CSU Atlassib Sibiu.

În meciul cu Energia, Filip a fost singurul jucător al lui Dinamo care a înscris mai mult de 10 puncte.

Vezi statisicile meci cu meci ale lui Leo Filip!

În precedentele 14 partide din actualul sezon al LNBM, Filip are medii de 11.1 puncte și 7.1 recuperări, fiind liderul lui Dinamo la ambele categorii statistice.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!