Stiri Juniori U15 Feminin

Leonard Filip: “Trebuie să jucăm fără presiune”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.01.2013

Leonard Filip

CS Dinamo Bucureşti va întâlni BCM U Piteşti în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În etapa anterioară, baschetbaliştii antrenaţi de Nicolae Toader au fost învinşi pe terenul celor de la CSM Oradea cu scorul de 105-55, bifând astfel cea de-a 17-a înfrângere din acest sezon.

Total Baschet a luat legătura cu Leonard Filip, cel care a declarat faptul că echipa trebuie să joace fără presiune în meciul contra Piteştiului deoarece nu are nimic de pierdut.

În primul rând vreau să felicit echipa din Oradea pentru atitudine, pentru că nu ne-au desconsiderat. Pentru mine personal a fost o învăţătură şi o lecţie de baschet. În ceea ce priveşte jocul, orădenii au practicat un baschet simplu şi eficient pe care noi nu l-am putut opri. Din cauza lipsei unui pivot clasic şi, cum am mai spus, a disciplinei tactice ei nu ne-au uitat şi de aici a venit şi diferenţa de scor. Vreau de asemenea să felicit publicul din sală pentru atmosfera creată. A fost un sentiment unic.

La meciul cu echipa din Piteşti sper ca alături de coechipierii mei să luptăm din prima secundă, să ne apărăm bine şi să ne ridicăm la potenţialul nostru. Trebuie să jucăm fără presiune pentru că nu avem nimic de pierdut de la acest meci. 

CS Dinamo Bucureşti va primi vizita celor de la BCM U Piteşti sâmbătă, cu începere de la ora 18:30.

Sursă foto: Arhivă personală

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    frumoase cuvinte
    am fost la meciul Oradea - Dinamo si chiar daca se stia ca Oradea va castiga, sala a fost plina, iar atmosfera foarte frumoasa, asa cum e la fiecare meci!! Multumim Filip pt frumoasele cuvinte! in afara de Ploiesti, care se stie face urata peste tot in tara, absolut orice echipa vizitatoare e tratata cu respect la Oradea! Atentie....vine meciul cu Asehotii de saptamana viitoare :D!

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!