Stiri Juniori U15 Feminin

Mareks Mejeris a fost liderul lui U-BT Cluj-Napoca în victoria cu Aris Salonic

Mareks Mejeris a fost liderul lui U-BT Cluj-Napoca în victoria cu Aris Salonic

U-BT Cluj-Napoca a obținut miercuri, 1 noiembrie, o victorie muncită pe terenul lui Aris Salonic, impunându-se la o diferență de o singură posesie, 61-59, după un meci în care defensivele celor două tabere au jucat un rol extrem de important.

Cel mai bun jucător al învingătoarei a fost Mareks Mejeris, care a ieșit la rampă exact când a trebuit, adunând 12 puncte, 6 recuperări și un capac pentru un indice al eficienței de +20. Letonul nu a avut nicio ratare, terminând cu 5/5 din acțiune și 2/2 de la linia de libere. De asemenea, Mejeris a obținut trei faulturi și a comis doar două în cele aproape 24 de minute petrecute în teren.

„E foarte dificil să joci aici. Știam asta și, cu toate acestea, nu am început meciul așa cum ne-am dorit. Le mulțumim fanilor noștri care au făcut deplasarea și ne-au încurajat. Ne-au ajutat să trecem peste începutul partidei. Suntem fericiți pentru victorie. Meciuri ca acestea arată frumusețea baschetului. Apărarea a jucat un rol important. A fost un joc cu puține puncte, ne așteptam să fie așa. Am rămas concentrați în apărare și am încercat să înscriem în atac. A funcționat”, a declarat liderul lui U-BT, imediat după terminarea jocului.

În această stagiune, Mejeris are medii de 4.8 puncte, 4.5 recuperări și 2.2 pase decisive. Baschetbalistul în vârstă de 32 de ani are o nouă șansă de a-și îmbunătăți statisticile miercurea viitoare, în 8 noiembrie, când campioana României va primi vizita lui ratiopharm Ulm.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    rupe letonul
    cel mai consistent jucator din ultimele meciuri

    cu 6 luni în urmă (03.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!