Stiri Juniori U15 Feminin

Mareks Mejeris, înaintea duelului cu Ulm: „În continuare construim identitatea echipei noastre”

Mareks Mejeris, înaintea duelului cu Ulm: „În continuare construim identitatea echipei noastre”

În urmă cu o săptămână, în 1 noiembrie, U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu 61 la 59 pe terenul lui Aris Salonic, iar cel mai eficient jucător al ardelenilor a fost Mareks Mejeris, care a adunat 12 puncte, 6 recuperări și un capac.

Miercuri, 8 noiembrie, baschetbalistul leton va avea o nouă oportunitate de a-și arăta calitățile, de această dată împotriva lui ratiopharm Ulm, care vine în România pentru confruntarea din etapa a 6-a a EuroCup.

Iată ce a declarat Mejeris la conferința de presă dinaintea acestui joc:

Coach a descris deja echipa adversă așa că voi spune câteva lucruri despre formația noastră. Au fost câteva luni bune pentru noi, însă în continuare construim identitatea echipei noastre. Avem o direcție puternică din partea antrenorului nostru și vrem să fim agresivi în defensivă și să ne ținem adversarii la mai puține puncte decât înscriu, în medie. Asta vom încerca să facem în următoarea partidă, împotriva unei adversare extrem de puternice în ofensivă. Dacă vom reuși să le reducem numărul de puncte înscrise va fi benefic pentru noi.

Întrebat despre modul în care s-a integrat în formația clujeană, jucătorul de 32 de ani a spus următoarele:

Întotdeauna am fost un jucător care se adaptează la jocul echipei și de aceea îmi ia un pic de timp pentru a găsi cea mai bună metodă de a evolua în cadrul formației. Încerc să îmi înțeleg cât mai bine colegii, să le știu punctele forte și punctele slabe și ia timp. Sper să îmi dezvolt jocul și să fim mai buni ca lot și să îmi ajut echipa.

La final, Mejeris a vorbit puțin și despre publicul din BTarena:

Aduc o energie uriașă la jocurile de pe teren propriu și ne motivează foarte mult. Suntem foarte fericiți să jucăm în această arenă și să le simțim susținerea. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și ratiopharm Ulm va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!