Stiri Juniori U15 Feminin

Meci de relaxare pentru elevii lui Dado Arnautovic.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
15.11.2012


 Liga Națională

 Etapa 8

 Sala Sporturilor din Brazi


 
 Fișa meciului   

CSU Ploieşti primeşte vizita echipei CS Dinamo, vineri (16 noiembrie), în Sala Sporturilor din Brazi. Partida conteazǎ pentru etapa a 8-a în Liga Naţionalǎ de Baschet Masculin şi este programatǎ cu începere de la ora 19.00.

Campionii en-titre au pierdut confruntarea cu Samara din cadrul etapei a 2-a din FIBA EuroChallenge, scor 76-79, iar pe plan intern, în etapa precedentǎ s-au impus pe terenul celor de la BCM U Piteşti cu un scor final de 97-86. Cu un total de 11 puncte, CSU Asesoft Ploieşti se aflǎ pe poziţia a 9-a cu 4 victorii şi 3 înfrângeri.

De partea adversǎ, oaspeţii nu au reuşit sǎ câştige niciun meci, clasându-se în continuare pe ultimul loc al clasamentului. În etapa recent încheiatǎ, echipa antrenatǎ de Nicolae Toader a fost înfrântǎ de BC Timişoara la o diferenţǎ de 25 de puncte.

Astfel putem vorbi despre o disputǎ în care favoriţi la victorie sunt în mod evident prahovenii, care conduc la general cu 18-1. Pentru elevii lui Dado Arnautovic acestǎ partidǎ ar putea fi una de “relaxare”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!