Stiri Juniori U15 Feminin

Meci pentru onoare. CSȘ Giurgiu - Dinamo

Paul Olar

Paul Olar
01.05.2013

Play-Out

2 mai

Sala Sporturilor

"Chauncey Hardy"

  Fișa meciului  

CSȘ Giurgiu se va lupta cu Dinamo București pentru rămânerea în Liga Națională, într-o serie ce contează pentru manșa secundă a Play-Out-ului. Confruntările de debut sunt programate pentru datele de 2, respectiv 3 mai.

Din păcate pentru susținătorii sportului cu mingea la coș de la Dunăre, proiectul ambițios al CSȘ-ului s-a întins pe durata a doar două sezoane la cel mai înalt nivel în țara noastră. Datorită unor grave probleme financiare, giurgiuvenii au anunțat cu regret în cursul săptămânii trecute că își vor încheia activitatea în Divizia A, însă doar după încleștările cu Dinamo. Neplătăți de luni bune, cu un lot decimat, băieții lui Chris Terrell au hotărât totuși să le țină piept "câinilor" și să părăsească campionatul cu capul ridicat, "lupii" fiind învinși în manșa anterioară de Timba Timișoara, după cinci întâlniri.

De partea cealaltă, Dinamo are șansa de a profita încă o dată de retragerea unei formații din Liga Națională. În stagiunea precedentă, CS Otopeni a spus adio primei scene a baschetului românesc și în consecință, "roș-albaștrii" și-au păstrat poziția. Acum, în cazul unui succes destul de probabil în fața dunărenilor, gruparea pregătită de Nicu Toader poate să-și facă planuri pentru sezonul următor.

Totuși, valoarea lotului și statisticile din trecut le sunt favorabile lui Petty și compania, însă rămâne de văzut cât de motivați vor fi "alb-negrii" la ora jocului. Totodată, în cazul în care CSȘ trimite pe Dinamo în eșalonul secund, iar echipa se desființează, BC Miercurea Ciuc sau Farul Constanța se pot salva, chiar dacă pierd seria de retrogradare. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!