Stiri Juniori U15 Feminin

Meci soft pentru Asesoft.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
21.02.2013


Liga Națională

Etapa 23

Arena de Baschet

Bucuresti


1-22 Fișa meciului 15-7

CS Dinamo şi campioana en-titre, CSU Asesoft Ploieşti, se vor întâlni la finele acestei sǎptǎmâni în cadrul etapei 23, în Arena de Baschet din Bucureşti, începând cu ora 16.00.

Confruntarea ce va avea loc în capitalǎ prezintǎ douǎ echipe total opuse din punct de vedere valoric, CSU Asesoft Ploieşti fiind o echipǎ foarte experimentatǎ, cu jucǎtori foarte valoroşi, care are ca obiectiv titlul, în comparaţie cu formaţia dinamovistǎ, care este alcǎtuitǎ din jucǎtori tineri, fǎrǎ exprienţǎ şi care luptǎ pentru a se salva de la retrogradare. Prahovenii au un bilanţ de 15 victorii şi 7 meciuri pierdute, fiind ocupanta locului 8, cu un total de 37 de puncte. De partea cealaltǎ, formaţia pregǎtitǎ de Nicolae Toader ocupǎ ultima poziţie din clasament, cu o singurǎ victorie, obţinutǎ în partida cu Miercurea Ciuc.

În etapa precedentǎ prahovenii s-au impus în Sala Sporturilor din Brazi, învingând formaţia BCM U Piteşti la o diferenţǎ de 4 puncte, scor 71-67, pe când dinamoviştii au fost “zdrobiţi” de BC Timişoara, cu un scor de 112-63.

Favoriţi în aceastǎ partidǎ sunt în mod cert elevii lui Vladimir Arnautović, astfel vom avea parte de un meci cu un deznodǎmânt previzibil, oaspeţii conducând cu 19-1 în istoricul confruntǎrilor anterioare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!