Stiri Juniori U15 Feminin

Milan Mitrovic: „Nu pornim cu prima șansă, dar vreau să arătăm un baschet de calitate și eficient”

Milan Mitrovic: „Nu pornim cu prima șansă, dar vreau să arătăm un baschet de calitate și eficient”

FC Argeș Basketball joacă în această seară, 22 martie, pe terenul lui CSM CSU Oradea în etapa a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, aceasta urmând să fie cea de-a patra întâlnire oficială în sezonul 2022/2023 între cele două indiferent de competiție.

Piteștiul abordează acest meci de pe poziția a șasea în Top 10 cu un bilanț de 5 victorii și 8 înfrângeri, asemănător Craiovei și lui Dinamo. Argeșul a pierdut fiecare meci din acest sezon contra orădenilor, în două cazuri diferența fiind formată din două cifre.

Milan Mitrovic a prefațat întâlnirea din Oradea Arena pentru pagina de Facebook FC Argeș Basketball, tehnicianul făcând referire și la prestația din turul Top 10 în fața „Leilor Roșii”:

„Urmează, după părerea mea, cel mai dificil meci din acest sezon. Întâlnim liderul campionatului, o echipă foarte puternică, care a demonstrat pe parcursul sezonului că joacă foarte bine pe teren propriu. Mă refer atât la meciurile din campionat, cât și la cele din cupele europene. Mai mult, Oradea vine după victoria obținută în fața Clujului.

Meciul de la Pitești nu s-a încheiat cu deznodământul dorit, dar am știut de atunci că ne putem ridica la nivelul lor. În tur am pierdut în ultima secundă și mi-aș dori să repetăm evoluția de acasă. Cu siguranță, acum altele sunt datele problemei. Nu pornim cu prima șansă, dar vreau să arătăm un baschet de calitate și eficient.

Urmează o perioadă foarte încărcată, cu meciuri pe care le vom juca sâmbătă și miercuri. Sunt săptămâni importante și decisive pentru viitorul nostru. Avem un obiectiv clar și promitem să nu dezamăgim.”

Partida o să fie televizată pe Digisport 3, Prima Sport 3, respectiv FRB TV și o să înceapă la ora 18.00.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!