Stiri Juniori U15 Feminin

Misiune facilă pentru Energia Rovinari în a obține locul 9

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
01.04.2013


Liga Națională

Etapa 30

Sala Sporturilor Tg-Jiu

ora 18.00



Fișa meciului

Ziua de marți, 02.04, va consemna finele sezonului regulat al Ligii Naționale Masculine. Astfel, etapa cu numărul 30 va pune față în față pe Energia Rovinari, respectiv Dinamo București, într-un meci ce va avea loc la Sala Sporturilor din Tg-Jiu și va debuta de la ora 18.00. 

Etapa precedentă a adus gazdelor de mâine, o victorie bine meritată, "dirijată" de noua bancă tehnică, Radu Stroescu și Flavius Lăpuște. Gorjenii s-au impus pe terenul celor de la BCM Pitești, la un ecart de 3 puncte, scor 75-78, adjudecându-și astfel cea de-a 14 victorie stagională. Succesul trupei din Tg-Jiu, coroborat cu reușita semnată de BC Mureș în fața sibienilor, a poziționat Energia pe locul 9 în ierarhia generală, loc pe care cel mai probabil îl va ocupa și la startul post-sezonului.

La polul opus, echipa din Capitală gazdă de această dată în duelul formațiilor bucureștene, a fost înfrântă de ocupanta locului 8, CSM București, cu scorul de 81 la 92. Partida a fost una echilibrată pe alocuri, însă pe final a triumfat experiența mai îndelungă a trupei lui Hristu Șapera. În ceea ce privește bilanțul dinamoviștilor, acesta rămas intact încă din etapa cu numărul 21, când gruparea condusă de Nicolae Toader își adjudeca victoria în fața Miercurei Ciuc. Astfel, oaspeții de la Tg-Jiu rămân codașa clasamentului cu un total de 30 de puncte.

Meciul în sine va întregi tabloul play-out-ului, astfel că, în cazul victoriei gorjene, Energia Rovinari va staționa pe locul 9, urmând ca în playout să se confrunte cu aceeași echipă bucureșteană.

Cât despre soarta acestei confruntări, balanța înclină către echipa gazdă, care deși având la activ un parcurs modest în această ediție, pornește în postura de favorită datorită diferenței de experiență, dar și a valorii celor două loturi. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!