Stiri Juniori U15 Feminin

Mohamed Abukar completează lotul lui Dinamo Știința București

Mohamed Abukar completează lotul lui Dinamo Știința București

Dinamo Știința București și-a completat lotul de jucători, în această perioadă în care trebuia să debuteze sezonul 2020/2021 cu Cupa României. Mohamed Abukar este al 6-lea jucător străin înregimentat de echipa din Ștefan Cel Mare.

 

🏀 Welcome Mohammed Abukar! În vârstă de 35 ani, el vine din campionatul Ciprului, de la echipa Keravnos Strovolou,...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Friday, October 16, 2020

Mohamed Abukar are 35 de ani, măsoar 2.08 metri și este un jucător de poziția 4. El are dublă cetățenie, somaleză și americană. Abukar vine din Cipru, acolo unde a evoluat încă din 2016 pentru Keravnos.

În ultimul sezon din Cipru, oprit de pandemia de coronavirus, Keravnos se afla pe prima poziție în clasament iar Abukar avea medii statistice de 11.1 puncte, 2.8 recuperări și 2.6 pase decisive.

Mohamed Abukar are o experiență vastă și a mai jucat în cariera sa la Pallacanestro Cantu, MyGuide Amsterdam, Austin Toros, Idaho Stampede, Lugano Tigers, Lukoil Academic Sofia, Rabotnicki, Spirou Charleroi, Shinshu Brave Warriors și Sigal Prishtina. El a jucat și în NCAA la San Diego State.

La nivel european, Abukar a evolaut în EuroCup, Basketball Champions League, FIBA Europe Cup și Liga Balcanică.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!