Stiri Juniori U15 Feminin

Motivele pentru care americanii lui Dinamo nu au evoluat în partida de sâmbătă

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
14.04.2013

Partida de ieri desfășurată la Arena de Baschet s-a încehiat cu victoria oaspeților de la Energia Rovinari, scorul 62 la 87

În timp ce formația gorjană s-a prezentat în efectiv complet, de la grupare din Capitală au lipsit cei doi americani, Spencer Dixon și Brian Fisher, aduși cu scopul de a ajuta echipa dinamovistă să nu retrogradeze. Motivul îl constituie dorința tehnicianului Nicu Toader de-a oferi mai multe minute jucătorilor autohtoni în vedere pregătirii pentru turneul de U23. Acest lucru a fost confirmat atât de antrenorul dinamovist, cât și de cei doi jucători stranieri care nu au evoluat în ultima confruntare a fazei I, în cadrul play-out-ului.

Astfel, acesta este primul meci de la venirea celor doi componenți de naționalitate americană, în care Nicu Toader alege să nu îi înscrie pe foaia de joc. Ambii jucători au debutat pentru Dinamo în returul dublei cu SCM Craiova, Brian Fisher fiind absent însă în ultimul meci al sezonului regulat împotriva Energiei Rovinari, din pricina unei accidentări. 

Rămâne de văzut dacă această situație se va mai repeta și în meciurile următoare pe care grupare din Capitală le va dipsuta. În caz contrar, e interesant de urmărit dacă cei cei doi stranieri vor putea salva echipa dinamovistă de la retrogradare în fața câștigătoarei duelului dintre Timba Timișoara și CSȘ Giurgiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!