Stiri Juniori U15 Feminin

MVP-ul ligii suedeze vine la CS Dinamo București

MVP-ul ligii suedeze vine la CS Dinamo București

CS Dinamo București a transferat cel de-al 5-lea jucător străin din lotul pentru stagiunea 2021-2022. Este vorba de Viktor Gaddefors, un baschetbalist în vârstă de 28 de ani, care a evoluat anul trecut pentru Sodertalje Kings.

Conform svt.se, după ce și-a ajutat echipa să ajungă în finala campionatului suedez, Gaddefors a decis să nu continue la Sodertalje, ci să accepte provocarea de a juca în România, la Dinamo. În sezonul precedent, sportivul născut în Ostersund a avut medii de 20.3 puncte, 9.9 recuperări, 2.7 pase decisive și 1.4 intercepții, fiind numit MVP al ligii.

Viktor Gaddefors și-a început cariera în țara natală, în orașul universitar Uppsala. După două sezoane, acesta s-a transferat în Italia, la Virtus Bologna. Din 2011 până în 2017, Gaddefors a mai evoluat pentru Sidigas Avellino, Pallacanestro Mantovana și Juve Caserta. Extrema de forță s-a întors în Uppsala pentru o stagiune, iar apoi a mai petrecut încă doi ani în Franța, la Antibes Sharks.

În urma acestui transfer, lotul lui Dinamo arată în felul următor: Nenad Miljenovic, Lawson Korita, Keith Clanton, Cecil Williams, Dani Popescu, Andrei Mandache, Alexandru Coconea, Antonio Năsturescu, Andrei Calenic, Ionuț Berceanu, Sasha Son, Alex Moroșanu și David Pătru.

*foto: parlons-basket.com

9 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    se prevad surpize...
    datorita aglomeratiei din zona de mijloc a clasamentului. Ne indreptam spre cel mai tare sezon avut pana acum in Romania - hai sa zicem din ultimul deceniu.

    cu 2 ani în urmă (13.09.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    hmm
    La cum sunt formate echipele si ce au aratat pana acum in amicale, campionatul pare a fi rupt in 3 grupe valorice:
    1. Cluj, Oradea, Voluntari
    2. Pitesti, Craiova, Sibiu, Dinamo, Timisoara, Steaua
    3. Focsani, Tg Jiu, Constanta, M Ciuc, Rapid
    Pe Galati si Ploiesti nu sunt foarte sigur unde sa-i incadrez, dar cel mai probabil in cea de-a treia grupa.
    Cred ca sunt posibile surprize, dar doar la confruntarile intre 2 si 3; nu prea vad cine se poate atinge in conditii normale, cu sistem de etapa unica, de cele 3 favorite, poate doar in combinatie cu accidentari sau oboseala europeana....

    cu 2 ani în urmă (13.09.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      grupa mare
      va avea suprize cu grupa mijlocie, pentru ca "e multe" aspirante la surprize. L-au ajuns dorintele pe Silva sa nu mai joace 70% din campionat doar cu grupa mica si cred ca daca se si extinde parcursul iuropean al Clujului, va fi o paine de mancat acolo pentru cei evaluati de tine s(e)cunzi. Si Voluntariul, vorba ta, hmm, cred ca e mai mult recenta faima de ei decat actuala formula.

      cu 2 ani în urmă (13.09.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      cu voluntari ne lamurim imediat, in 5 joaca cu galata...

      cu 2 ani în urmă (13.09.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      5 minute...

      cu 2 ani în urmă (13.09.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      un amical
      in care Voluntariu-ul a pierdut. Am vazut doar finalul si mi se parea ca sub panou sunt cam absenti dar au circulatie buna. Probabil fara accidendari arata altfel jocul, dar impresia mea a fost ca Galata a jucat fara miza. Intern, nu stiu.. probabil o nuca grea pentru cei din "grupa 2".

      cu 2 ani în urmă (14.09.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @undercut
      S-au jucat prelungiri ? Că pe YouTube s-a terminat 72 la 72.

      cu 2 ani în urmă (14.09.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      fara prelungiri
      au batut palma, ambele echipe bucuroase ca n-au pierdut

      cu 2 ani în urmă (14.09.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @undercut
      Clar că fără jucător de poziția 5 ai probleme sub panou... Thompson s-a accidentat repede, iar Barro cred că lipsește... Rolli a jucat probabil tot meciul.
      Din ce am văzut, au jucat tot timpul cu un U23 pe teren, să pregătească rotația de Cupă.
      Oricât de ne/demotivată a fost Galata, e un rezultat foarte bun în condițiile date.

      cu 2 ani în urmă (14.09.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii