Stiri Juniori U15 Feminin

Nicolae Toader: "Cred că în anumite momente am fost egalii echipei din Cluj-Napoca"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.10.2012

Dinamo Bucureşti a avut o prestaţie foarte bună, duminică seara, în confruntarea de la Cluj-Napoca. Tânăra formaţie din capitală a ţinut piept adversarilor de la "U" cedând la o diferenţă de doar 11 puncte.

La finalul jocului Nicolae Toader a declarat că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi, chiar dacă rezultatul este negativ.

Cum a fost meciul din această seară ?

Noi am venit din postura echipei care nu are nimic de pierdut şi să jucăm baschet. Cred că în anumite momente am fost egalii echipei din Cluj-Napoca, dar este foarte greu să ţii ritmul 40 de minute împotriva unei echipe aşa de bune cum este Universitatea. Sper că publicul a plecat mulţumit de la sală, că Dinamo a practicat un baschet frumos şi că această echipă va creşte. Obiectivul meu şi al clubului a fost atins. Să arătăm tuturor că jucătorii români au valoare şi pot juca baschet.

Este greu să jucaţi fără sportivi străini ?

Este foarte greu să acoperim anumite posturi. De exemplu poziţia 5, de pivot de forţă, lipseşte cu desăvârşire. Cred că azi copiii au suplinit absenţa acestui jucător şi s-au bătut foarte bine la recuperare. Am reuşit să punem probleme şi e bine.

Sunteţi mai mulţumit de jocul prestat azi faţă de cel de acum o săptămână din Cupa României ?

Nu mă puteam aştepta ca în Cupa României nişte copii care iau primul contact cu Divizia A să explodeze. Este important ca echipa a crescut de la meci, că aceşti copii vor să joace baschet şi că putem arătat tuturor că se poate juca baschet.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    wow
    "Nu ma puteam astepta ca in cupa Romaniei niste copii care i-au contact cu Divizia A sa explodeze".
    1. i-au? really?
    2. in cupa Romaniei copiii au luat contact cu Divizia A?

    the more i read the more my brain hurts

    cu 11 ani în urmă (08.10.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    @sabin
    mai ai timp sa corectezi dar totusi: eu iau, tu iei, el/ea ia, noi luam, voi luati si... ei iau.
    mai multe referinte la http://scri.ro/scrii/a-lua

    cu 11 ani în urmă (08.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!