Stiri Juniori U15 Feminin

O formalitate. CSȘ Giurgiu învinge pe Dinamo și termină seria neînvinsă

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.09.2012

86 - 70
17-12, 21-19, 22-16, 26-23
  Statistica  

CSȘ Giurgiu a obținut cea de-a treia victorie la turneul seriei I din optimile de finală ale Cupei României. Trupa lui Chriss Terrell, deja calificată în sferturile de finală ale competiției, a trecut și de Dinamo, scor 86 – 70.

Brian Burrell a terminat meciul cu 22 puncte marcate și un indice de eficiență tot de 22. Joshua Simmons a avut 17 puncte și 4 pase decisive, Parish Perry 13 puncte, iar Cătălin Vlaicu 10 puncte și 8 recuperări.

Ciprian Mihai, jucătorul dat afară sezonul trecut de la Giurgiu, a marcat 23 de puncte, a recuperat 7 mingi și a avut un indice de eficiență de 23. Vladimir Mihai a terminat meciul cu 13 puncte.

Giurgiu termină seria pe primul loc, iar Dinamo, pe ultimul. Mai mult, valorea echipei clubului cu sediul în Șoseaua Ștefan cel Mare a permis adversarilor victorii la scor, iar datorită acestui lucru U Mobitelco s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale Cupei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!