Stiri Juniori U15 Feminin

Petrică Munteanu: "Românii de la Ploieşti sunt plătiţi mult peste ceea ce sunt în stare să facă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.09.2012

A mai rămas o zi până la debutul Cupei României, iar CS Farul a părăsit în această dimineaţă Constanţa cu direcţia Mediaş. Costel Cernat se va baza pe doar cinci sportivi străini, deoarece doi dintre cei sosiţi în urmă cu două săptămâni nu au oferit satisfacţia necesară pentru conducerea clubului constănţean.

Mai citiţi şi:

Petrică Munteanu: "Dacă promovăm s-ar putea să nu avem niciun jucător străin"

Petrică Munteanu ne-a declarat că a fost nevoit să renunţe la cei doi pentru că nu au dat randementul aşteptat.

Dintre cei pe care i-am avut, am trimis acasă doi, pentru că era clar că nu am ce să fac cu ei. Este vorba de Cryfell Eryk Harris şi înca unul, Ashton Smith, din Canada. În momentul de faţă avem cinci străini. Câţiva chiar îmi plac.

Referitor la afirmaţia din finalul sezonului trecut, când a declarat pentru site-ul nostru că în "A" nu va miza pe niciun sportiv străin, preşedintele constănţenilor a răspuns următoarele:

Da, şi când am văzut că nu am cu cine să fac echipă, pentru că efectiv de asta m-am lovit. Românii, să ne ierte Dumnezeu, se plâng de una de alta, dar au pretenţii mai mari decât jucătorii străini. Eu să dau bani aşa aiurea, să mă trezesc că mă laudă lumea <<ia uite ce dă bani dă ăla>>, mai bine nu. I-am avut exemplu pe cei de la Asesoft, în Cupa României, care au mâncat bătaie, iar la nivel de pretenţii ploieştenii sunt cei mai tari, cu salariile cele mai mari. Păi şi atunci cum să iei bătaie de la Piteşti ?

Întrebat cum îşi explică insuccesul celor de la Ploieşti, oficialul echipei de la malul Mării Negre crede că sprtivii români de la Ploieşti sunt plătiţi peste valoarea lor.

Că jucătorii români care sunt acolo sunt plătiţi mult peste ce sunt în stare să facă. Indiferent de numele lor, nu-i cunosc, dar am auzit nişte scoruri de te sperii.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Câinele moare de drum lung
    După părerea mea nu românii au pierdut supercupa sau, mai bine zis şi românii au contribuit din plin la câştigarea titlului. Domnul Munteanu e şi dânsul un om copleşit de probleme care, ca să se mai relaxeze, îşi dă cu părerea despre alţii. În rest, aceleaşi atacuri primitive ale lui Sabin Gherdan la adresa Asesoftului. Ar trebui să mai înveţe ceva din stilul rafinat şi învăluitor al d-lui Micinic. Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.
    Dă-i înainte prietene. Mai găseşte vreo fază în care vreun mingicar i-o dă printre picioare lui Hargrove, postez-o şi extaziază-te ...

    cu 11 ani în urmă (27.09.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Saracii
    Vad ca toata lumea e impotriva Asesoftului: conducatorii, ziaristii, probabil si federatia si arbitrii. E o intreaga conspiratie. Ma mira cum rezista la asemenea presiuni.

    cu 11 ani în urmă (27.09.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    expertul
    Unde era expertul :))))). La Constanta. Pai da mai nene Petrica, dar cand romanii aia sunt singurii care au mai prins contract ca lumea pe afara de la Big Ghitza incoace (Stanescu si Burlacu), au cele mai multe titluri nationale (Szijarto) sau pur si simplu in lipsa lui de constanta tot e cel mai bun conducator de joc roman (Tudor) cam ce salarii ai vrea sa le dai :) ?. Sabine, mai gaseste trompete din astea ca sa le iei interviu ca de mult nu m-am mai distrat asa.

    cu 11 ani în urmă (28.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!