Stiri Juniori U15 Feminin

Predrag Vasic: „CSM Târgoviște merită să fie pe podium, dar mult mai sus decât locul trei”

Valentin Todea

Valentin Todea
29.03.2016

CSM Târgoviște, campioana ultimilor doi ani din baschetul feminin românesc, a fost nevoită să se mulțumească în acest sezon cu medalia de bronz. Predrag Vasic, antrenorul echipei dâmbovițene, a vorbit despre această performanță, citat fiind de dbsport.ro:

„A fost o experiență unică pentru mine. Nu a fost ușor, dar am rezistat. Noi, sârbii, suntem oameni trecuți prin multe. Când am jucat rău, în noiembrie, s-a spus că nu mă prinde iarna la Târgoviște. CSM merită să fie pe podium la baschet, dar mult mai sus decât locul trei.“

Conform aceleiași surse, tehnicianul a declarat că și-ar dori să rămâne la gruparea din Cetatea Chindiei și în viitoarea stagiune:

„Am primit propunerea de a merge în altă parte, tot la fete, însă dacă o să se construiască o echipă pe care o merită târgoviștenii, după atâtea titluri și atâtea rezultate mărețe, da, aș vrea să continui cu CSM. Am cel mai mare respect pentru Marius Dobă și pentru Ciprian Iugulescu. Au fost mereu lângă mine.  Și cu Boriga m-am înțeles bine, dar el are acum o altă viziune.”

Acesta consideră că trupa din Dâmbovița ar fi putut evolua în ultimul act al Ligii Naționale:

„Îmi reproșez înfrângerea cu Alexandria. M-am grăbit cu Cosby. Poate că dacă nu era acel rezultat, am fi jucat finala. ICIM Arad a fost peste Sepsi în campionatul regulat, iar noi am bătut Aradul când a venit cu echipa bună.”

Vorbind despre fanii prezenți la partidele lui CSM Târgoviște, acesta a avut doar cuvinte de laudă:

„Am văzut în tribune, la meciuri, mulți oameni mai în vârstă decât mine, care ne-au aplaudat și susținut. Le mulțumesc din suflet tuturor. Sprijinul publicului a însemnat mult pentru această echipă.”

*Foto: Cristian Dudea

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalaspap :

    Stugurii sunt acrii :)
    Cum spune si zicala "Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri". :)
    Domnule antrenor rezultatele din sezonul actual 2015-2016 vorbesc de la sine:
    Sepsi-SIC - CSM Targoviste 6-0 (Campionat + Cupa Romaniei).

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016)
    • CSM Târgoviște TBN:

      zicala
      Daca spunea ca putea sa castige campionatul, dar nu a vrut, atunci mergea zicala asta. Cauta alta.

      cu 8 ani în urmă (30.03.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    Hahaha
    Era treaz când a dat interviul? Mare știință a jocului deține, în meciul pierdut cu Alexandria a pus propriile jucătoare să faulteze pentru a lua posesia cu 2 minute înainte de final, suficient ca Alexandria să fructifice posesiile de la libere și să câștige, în conditiile în care aveau doar 7 senioare și 3 jucătoare cu 4 faulturi de la jumătatea ultimului sfert! Rămâne în scripte drept antrenorul care a reușit să scoată Târgoviște din lupta pentru titlu!

    cu 8 ani în urmă (29.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalaspap :

    @TBN
    TBN te rog, poti sa schimbi zicala ce am pus eu in comentariul meu anterior daca ai gasit una mai potrivita. :)

    cu 8 ani în urmă (30.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!