Stiri Juniori U15 Feminin

Presezon 2012 - CSU Ploieşti şi Mega Vizura învingătoare în prima zi a Cupei Asesoft

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

CSU Asesoft Ploieşti a depăşit pe CSM Bucureşti, scor 82-68, în cadrul meciului de deschidere de la Cupa Asesoft. Partida a avut loc în cursul serii de vineri (14.09), la Sala Sporturilor din Brazi.

Elevii lui Hristu Şapera au început mai bine şi au creat probleme mai bine cottului adversar. Astfel, la pauză CSM-ul conducea cu scorul de 39-35. repriza a doua a demarat cu un parţial de 11-0 în favoarea campioanei, după cum precizează site-ul csuasesoft.ro, acesta fiind momentul în care trupa lui Dado Arnautovic a preluat conducerea pe tabela de marcaj în mod decisiv. În debutul sfertului decisiv s-a consemnat cea mai mare diferenţă, de 22 puncte în favoarea Asesoftului, care s-a impus în cele din urmă la 14 lungimi.

Vukasin Mandic a avut 19 puncte în contul învingătorilor.

În cealaltă partidă a zilei, Mega Vizura Belgrad a depăşit pe BC Mureş cu scorul de 79-71.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    aditza & Co.
    Am fost martor la primul meci "oficial" al campionilor cu CSM Bucuresti.Echipa ( cea de baza a sezonului trecut - Burlacu - Tica - Hargrove - Sjiarto si Vlahovici ) tot de baza a ramas.
    "Plombele" , daca pot sa le spun asa ( si iata ca pot ) sunt praf : Stanescu- tot respectul ptr. cariera lui si ptr. tot ce inseamna in baschetul romanesc dar cred ca are nevoie de o minge cu manere , ca prea de multe ori a scapat printre degete basica( in situatii favorabile sub panou).Lent si greoi , parand uneori ca nu prea intelege ce si cum din joc ( noroc cu Pampers ca-i mai dadea branci ).
    Aditza , ca de obicei , fara viziune in joc , pierde vremea pe teren si mingiile in atac , da pase ( peste tot terenul )in bratele adversarilor si este incet ( plus ca-i plinutz ).In primele trei minute jucate ( sfertul doi spre final ) a facut 3 greseli personale ca era gata-gata sa-l ia Dado de gat.
    Americanul Robert pare un pic cam timid , dar totusi ceva- ceva a aratat ( un aley-up frumos ) iar Mandici cu toate ca a marcat 17 puncte , nu prea iese in evidenta.
    Probabil le vor mai trebui celor 4 enumerati anterior ceva timp sa se integreze in joc si sa arate ceva.
    Vedem in meciurile viitoare ...

    cu 11 ani în urmă (15.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!