Stiri Juniori U15 Feminin

Prima victorie pentru Farul Constanţa.

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
08.12.2012


94-63
  22-12, 21-24, 29-9, 22-18  

Farul Constanţa a înregistrat prima victorie din acest sezon competiţional, lǎsând echipa dinamovistǎ fǎrǎ niciun rezultat pozitiv. Partida din cadrul etapei a 12-a din Liga Naţionalǎ de Baschet Masculin s-a încheiat cu scorul de 94-63, scor pe sferturi 22-12, 21-24, 29-9, 22-18.

Gazdele au stat mai bine la capitolul aruncǎri de 2 puncte, având un procentaj de 63%, faţǎ de 30% al roş-albaştrilor. Şi la aruncǎrile de la mare distanţǎ constǎnţenii s-au descurcat mai bine, reuşind 8 din 18, iar la linia de pedeapsǎ au marcat 12 din 16 încercǎri. Astfel aceştia au dominat la toate capitolele, recuperând mai mult decât dinamoviştii, 34-24.

Formaţia pregǎtitǎ de Costel Cernat a început meciul în forţǎ, dorinţa foarte mare pentu victorie s-a vǎzut încǎ de la începutul primului sfert, fapt pentru care s-au distanţat pe tabela de marcaj, reuşind sǎ se menţinǎ astfel toate cele 4 sferturi.

Tânǎrul Iosif Pârlog a fost principalul marcator al dinamoviştilor, cu 13 puncte, 2 recuperǎri şi 5 pase decisive, pentru 15 la eficienţǎ, urmat de Andrei Peticǎ, care a reuşit 10 puncte şi 3 recuperǎri şi Vladimir Mihai cu 9 puncte, 2 recuperǎri şi 2 pase decisive.

De partea adversǎ Marquis Mathis a marcat cele mai multe puncte pentru echipa sa, 18, la care se adaugǎ 4 recuperǎri şi 3 pase decisive pentru un coeficient de eficienţǎ de 18. Din partea echipei CS Farul Constanţa au mai marcat Robin Wallace, cu 17 puncte, 2 pase decisive, Marian Minea, care a terminat partida cu 17 puncte şi 8 recuperǎri, fiind cel mai eficient jucǎtor de pe teren, cu un coeficient de 22.

În etapa urmǎtoare CS Dinamo primeşte vizita echipei BC Mureş, iar Farul se deplaseazǎ la Sibiu pentru a se duela cu CSU Atlassib.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!