Stiri Juniori U15 Feminin

Problemele continuă pentru CS Dinamo. Blocker are paşaportul blocat în România.

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
02.10.2012

                                            

Se pare că problemele nu se opresc nici acum pentru echipa antrenată de Nicolae Toader. Fostul jucător al CS Dinamo, Jerel Blocker, a contactat redacţia totalbaschet.ro pentru a-şi arăta nemulţumirile legate de faptul că a fost obligat să recurgă la Ambasada SUA pentru a putea pleca acasă, echipa refuzând să îi plătească biletul.

“Sezonul trecut, după ce am fost dat afară de la Dinamo, am reuşit să mă întorc acasă cu ajutorul ambasadei, care mi-a plătit biletul. În momentul de faţă paşaportul meu este blocat la ambasadă până la efectuarea plăţii biletului, bilet care trebuia plătit de Dinamo. Am primit multe oferte de la echipe, însă nu pot pleca nicăieri pentru că nu am paşaportul. Instructorul meu mi-a sugerat să dau în judecată echipa, însă nu vreau să se ajungă la această metodă. Vreau doar banii, să pot să achit valoarea biletului şi atât. Vreau să mi se plătească datoriile.”

Americanul a mai menţionat că îşi doreşte să se întoarcă în România, i-a plăcut să joace în campionatul românesc, însă nu în asemenea condiţii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!