Stiri Juniori U15 Feminin

Roberts Blumbergs este MVP-ul etapei cu numărul 27 din LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
02.04.2023

Roberts Blumbergs este MVP-ul etapei cu numărul 27 din LNBM

BC CSU Sibiu a reușit una dintre cele mai impresionante victorii ale acestei runde în Liga Națională de Baschet Masculin. Ardelenii au trecut cu scorul de 80-68 de Dinamo București pe teren propriu și au ajuns la un bilanț de 7-10 în Top 10, prin care și-au asigurat un loc în play-off.

Roberts Blumbergs a fost cel mai valoros jucător al echipei sale și totodată a primit titlul de MVP al etapei, datorită evoluțiilor sale. Baschetbalistul leton a încheiat cu 31 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă în 30 de minute.

Blumbergs a terminat cu un indice al eficienței de +32, ce reprezintă un record personal în această stagiune. El a transformat 9/12 aruncări din acțiune, 6/7 din spatele semicercului, respectiv 5/7 de la linia de pedeapsă, iar echipa sa a fost la +19 cu el pe parchet.

„Este un sentiment excelent. Cred că am făcut o treabă foarte bună în pregătirea acestui joc. Ne-am antrenat intens toată săptămâna și cred că am venit pregătiți pentru meci. Antrenorul nostru ne-a transmis planul pe care trebuia să îl executăm și asta am făcut. Cred că am jucat bine împreună. Aveam mare nevoie de această victorie, în special după înfrângerile pe care le-am adunat. Era important pentru noi să ne întoarcem pe „calea cea bună” și sperăm ca de-aici să urcăm tot mai sus.”, a declarat Roberts după succesul de sâmbătă.

În ultima etapă din Top 10, CSU Sibiu va juca pe terenul celor de la CSM Constanța, echipă de care a trecut în manșa tur cu scorul de 78-74.

*foto: Răzvan Spechea/Facebook - BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!