Stiri Juniori U15 Feminin

S-au stabilit brigăzile de arbitri pentru partidele finalei, de la Satu Mare

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.04.2018

Finala Ligii Naționale de baschet feminin se mută la Satu Mare. Meciul trei este programat joi și poate fi ultimul în cazul în care campioana en-titre se impune. Alb-verzile conduc cu 2-0 după demonstrația de forță de pe propriul teren.

S-au afișat arbitrii pentru meciul 3 și meciul 4 (dacă este nevoie). Joi, 26 aprilie, se dispută al treilea meci al finalei. Vor arbitra Bogdan Podar, Andrada Csender și Dragoș Barbu, supervizați de Marian Oprea. Conform statisticilor de pe site-ul federaţiei, primii doi au arbitrat de mai multe ori în finalele campionatului feminin, în timp ce Barbu şi Oprea (în postura de comisar) nu au fost convocaţi la nici un meci pentru titlul fetelor (statistici care încep din sezonul 2008-2009). Podar și Csender au arbitrat împreună meciul 3 al finalei din 2016 și meciurile 1 și 4 în 2013. Din 2013 încoace, ambii au câte 5 partide fluierate la finala feminină. Andrada Csender a arbitrat, la finalul săptămânii trecute, la Final 4-ul Euroligii feminine.

Dacă gazdele de la CSM Satu Mare se impun joi, se va disputa și meciul 4. Pentru acesta au fost delegați Ciprian Stoica, Cosmin Prișcă și Dan Narcis, supervizați de Viorel Constantinescu. Din această brigadă, Stoica are cele mai multe apariții în finala fetelor. Ultima dată a a fost prezent la meciul de deschidere al finalei din 2016. A arbitrat la o partidă în 2014, iar în 2011, 2013 și 2015 a fluierat în câte 2 meciuri. Prișcă a fost la al patrulea meci din 2015, în timp ce Narcis nu are meciuri fluierate în finala LNBF. Constantinescu a mai fost comisar la două meciuri pentru titlul fetelor, primul din 2014 și al doilea din 2015.

Meciul trei al finalei LNBF din acest an se joacă joi, 26 aprilie, de la ora 18:15, la Satu Mare. Acesta va fi transmis pe DigiSport 4. Dacă va fi nevoie de meciul 4, acesta se va disputa vineri, la ora 18.

*foto: CROW Security / Szigyarto Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!