Stiri Juniori U15 Feminin

Sasa Ocokoljic: „Toate gândurile noastre se îndreaptă direct spre însănătoșirea și recuperarea lui Dado Arnautovic”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.04.2015

Fostul jucător al formației CSU Asesoft Ploiești, actualmente antrenor la gruparea prahoveană, Sasa Ocokoljic, a vorbit pentru o publicație din țara sa natală despre situația dificilă prin care trece antrenorul Vladimir Arnautovic și implicit echipa campioană a României. Omul care și-a trecut în palmares titluri de campion al României cu CSU Asesoft Ploiești a fost diagnosticat cu cancer la ficat. 

„Ultimele noutăți au scuturat dramatic pe toată lumea din cadrul clubului și pe întreg baschetul românesc. Antrenorul principal, omul de care se leagă toate succesele Asesoftului din ultimii 9 ani, expertul nostru, se confruntră cu o situație dificilă și duce în prezent la Belgrad o grea luptă împotriva unei tumori maligne. Toată lumea de la club este extrem de afectată de situația antrenorului meu principal, Vladimir Dado Arnautovic. Acesta este un om care a stat 13 ani alături de Asesoft, 9 ca antrenori și 4 ca jucător. În urmă cu o lună s-a deplasat la Belgrad pentru niște analize medicale iar atunci a fost găsit că suferă de boală serioasă. Trebuie să spun că am fost foarte surprinși și afectați când am aflat ce se întâmplă cu antrenorul nostru, iar în această situație este foarte greu să te concentrezi la baschet. Toate gândurile noastre se îndreaptă direct spre însănătoșirea și recuperarea lui”, a mărturisit Ocokoljic pentru site-ul ozonpress.net.

De asemenea, actualul antrenor principal al campionilor en-titre a explicat în câteva cuvinte și situația actuală de la Asesoft înainte de debutul play-off-ului.

„La finalul sezonului am fost capabili să legăm 5 victorii și să câștigăm primul loc în clasament. Primul nostru adversar va fi excelnta echipă a Timișoarei, care a câștigat de curând Cupa României. Cu toate problemele din jurul echipei, Asesoft nu mai este favorita absolută la titlu iar așteptările sunt astfel mari. Totuși, sper să fim în stare să trecem peste toate aceste probleme, iar în final să ne bucurăm fanii și antrenorul”, a concluzionat Sasa.

CSU Asesoft Ploiești cu Sasa Ocokoljic pe banca tehnică va juca vineri și sâmbătă în Sala Olimpia primele două meci din faza inaugurală a play-off-ului cu BC Timișoara. 

*Foto: Cătălin Soare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!