Stiri Juniori U15 Feminin

SCM Timișoara l-a transferat pe Antonio Năsturescu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
27.06.2022

SCM Timișoara l-a transferat pe Antonio Năsturescu

După ce a confirmat păstrarea a șase jucători români, respectiv a antrenorului Dragan Petricevic, SCM Ohma Timișoara a anunțat și primul transfer al acestei veri.

 

🆕️ Primul transfer perfectat în această vară de echipa noastră este cel al jucătorului Antonio Năsturescu. 🆕️ Născut la...

Posted by Leii din Banat - Baschet SCM OHMA Timişoara on Monday, June 27, 2022

Antonio Năsturescu a semnat cu gruparea bănățeană și va bifa al treilea club diferit pentru care evoluează în Liga Națională. El a debutat în stagiunea 2018-19 în tricoul lui Dinamo Știința București, după care a fost împrumutat la SCM U Craiova, înainte de a reveni în echipamentul alb-roșu.

În stagiunea recent încheiată, Năsturescu a avut medii de 2.1 puncte, 0.8 recuperări și 0.8 pase decisive în aproape 10 minute evoluate pe meci. Cea mai bună prestație personală a venit în meciul doi al seriei de play-off cu CSM CSU Oradea. Tânărul de 23 de ani a înscris 10 puncte în victoria cu 79-62 a echipei sale.

Până în acest moment, SCM Timișoara îi mai are în lot pe Edward Petrescu, Cristian Mocrițchi, Laszlo Lazar, Robert Schipor, Roland Stanciu și Șerban Horga. Leii din Banat i-au pierdut pe Alexandru Olah, transferat la Rapid București și pe Milos Komatina.

*foto: unitedhoops.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii