Stiri Juniori U15 Feminin

SCM U Craiova triumfă fără emoții la București

Paul Olar

Paul Olar
28.01.2013

62-83
0-19 Statistica 14-5

În ultima confruntare a etapei a 19-a, SCM Universitatea Craiova a surclasat-o pe CS Dinamo București cu scorul de 62-83 (12-31; 10-17; 18-13; 22-22), într-o încleștare transmisă în direct de către postul de televiziune Digi Sport 2.

Primii cinci
Dinamo: Spencer Dixon, Andrei Bădilă, Brian Fisher, Leo Filip, Victor Neguț
SCM Craiova: Rade Dzambic, Darko Habus, LeVar Seals, Nikola Djurasovic, Ionuț Drăgușin

Schimbarea de echipament și aducerea a doi jucători americani nu a fost de bun augur pentru "alb-roșii", formație ce s-a văzut condusă cu 0-7 după puține minute scurse din meci. Primele puncte în contul formației din capitală vin pe mâna lui Leo Filip, dar oltenii domină autoritar întâlnirea din toatepunctele de vedere. Aceștia combină eficient, mingea ajungând cu lejeritate la Ionuț Drăgușin, pivot ce a pus serioase probleme apărării dinamoviste. Elevii lui Nicu Toader nu se trezesc iar LeVar Seals scutură plasa din spatele arcului de cerc pentru a crește la 20 de puncte diferența în favoarea vizitatorilor, 9-29. Ciprian Mihai și Spencer Dixon aduc o mică sclipire în evoluția "câinilor", însă doljenii nu întâmpină dificultăți în a se menține la cârma meciului și la pauză, atunci când tabela indica 22-48. Lipsa de combativitate a adversarilor le-a permis oaspeților să facă și spectacol, de menționat fiind cele două slam dunk-uri izbutite de Travis Bureau din pasele lui Rade Dzambic.

Situația nu se schimbă prea mult nici în partea secundă. Trupa lui Andjelko Mandic nu face niciun pas greșit, dinamoviștii ieșind în evidență doar prin câteva contraatacuri finalizate ca la carte. Astfel, gruparea din "Bănie" bifează al 14-lea succes stagional, pe când bucureștenii se află la a 19-a înfrângere consecutivă. Cu 11 puncte și 7 recuperări, Ionuț Drăgușin a fost cel mai bun marcator al celor din Craiova. Travis Bureau a adăugat 10 puncte și 4 recuperări, LeVar Seals izbutind 7 puncte și 10 recuperări. De menționat este faptul că toți sportivii olteni au reușit să-și treacă în cont cel puțin 3 puncte, cu excepția lui Reinar Hallik, estonianul strângând doar 2 recuperări. De partea cealaltă, Ciprian Mihai a făcut un meci bun, pivotul remarcându-se cu 14 puncte și 7 recuperări. Andrei Petică și Spencer Dixon au pus pe tabelă 8 puncte, pe când Brian Fisher a terminat partida cu 7 puncte.

În etapa următoare, SCM Craiova primește vizita "marinarilor", în timp ce Dinamo se deplasează la Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!