Stiri Juniori U15 Feminin

Sekulovic: „Obiectivul principal este să evităm accidentările”

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
21.03.2013

La conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Dinamo, antrenorul BC Mureş, Srecko Sekulovic a spus:

Cred că putem să spunem că avem asigurată prezenţa între primele patru, nu cred că Dinamo sau Miercurea Ciuc pot să ne pună probleme acasă la noi. La meciul cu Dinamo principalul nostru obiectiv este să evităm accidentările, astfel că voi încerca să menajez cât pot jucătorii de bază, urmând să joace mai mult cei care au evoluat mai puţin până acum.

Întrebat cine dintre străinii din lot va rămâne în tribune, antrenorul mureşean a evitat să răspundă direct:

Sper să nu avem niciun accidentat, iar atunci voi anunţa numele jucătorului care nu va evolua în meciul cu Dinamo abia sâmbătă. Am pe cineva în gând, dar este o regulă ca să nu anunţ public acest lucru înainte, deoarece nu vreau ca cineva să fie mai delăsător la antrenament. Probabil voi odihni unul dintre jucătorii mai importanţi ” – a spus tehnicianul.

După informaţiile noastre Branko Cuic va fi jucătorul lăsat pe bancă, eventual Vaidotas Peciukas. Pentru a completa lotul de 12, vor fi trecuţi pe foaie de la echipa U-23 pe lângă Baczó Oltean şi Oprea. Steff, care a mai jucat la prima echipă, este accidentat după turneul de liga a 2-a de la sfârşitul săptămânii.

Chestionat asupra situaţiei de la Mediaş în eventualitatea în care BC Mureş ar trebui să joace cu Gaz Metan în play-off, Sekulovic:

Sunt sigur că problemele vor fi rezolvate, iar în play-off nu se va pune problema ca Mediaş şi joace nepregătit sau fără motivaţie. Pentru noi este important că vom juca acasă un meci mai mult, oricine ar fi adversarul. Toţi adversarii potenţiali sunt foarte puternici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!