Stiri Juniori U15 Feminin

Societatea de avocatură Gherdan și Asociații l-a asistat pe Manolopoulos în transferul său la Dinamo București

Baschet .ro

Baschet .ro
29.10.2022

Societatea de avocatură Gherdan și Asociații l-a asistat pe Manolopoulos în transferul său la Dinamo București

Pe data de 27.10.2022, site-ul nostru a informat faptul că CS Dinamo București are un nou antrenor principal, în persoana lui Sotiris Manolopoulos. Transferul antrenorului grec a fost asistat de către societatea de avocatură Gherdan și Asociații, prima societate de avocatură specializată în dreptul sportului din România.

Conform unui articol publicat de către societatea de avocatură pe site-ul propriu, avocații Gherdan & Asociații au fost implicați în toate etapele procedurii de transfer a antrenorului Manolopoulos la Dinamo Bucuresti, activitățile avocațiale acoperind consultanța juridică cu privire la aspectele specifice dreptului sportiv, negocierea contractului de activitate sportivă cât și realizarea tuturor demersurilor necesare, față de Federația Internațională de Baschet, în vederea efectuării transferului.

Ca urmare a activității specializate oferite de către avocatul coordonator Sabin Liviu Gherdan, alături de avocatul asociat Cristian Florin Oană, s-a încheiat un contract multianual între cele două părți cu o valoare formată din șapte cifre. Nu este pentru prima oară când avocatul coordonator Sabin Liviu Gherdan asistă un membru al echipei naționale a Greciei în negocierea unui contract de baschet profesionist la nivel înalt. La finalul anului 2020, avocatul coordonator Sabin Liviu Gherdan a făcut parte din echipa de avocați a MVP-ului grec Giannis Antetokounmpo care a negociat contractul record semnat la acea vreme de superstarul din NBA: 228.000.000 USD pe cinci ani cu Milwaukee Bucks.


Sotiris Manolopoulos alături de avocatul coordonator Sabin Liviu Gherdan la prezentarea oficială

Clubul Sportiv Dinamo București este cel mai titrat club de baschet din România, având în palmares 22 de titluri de campioană națională respectiv 4 Cupe ale României.

Sotiris Manolopoulos este unul dintre cei mai apreciați antrenori de baschet din Grecia, fiind actualmente antrenorul echipei naționale de seniori a Greciei.

Gherdan și Asociații SCA (Gherdan & Associates - Sports Lawyers) este o societate de avocatură specializată în dreptul sportului, cu sediul la București și Cluj-Napoca, ce oferă clienților săi o paletă largă de servicii, expertizele din dreptul sportului putând fi consultate pe site-ul www.dreptulsportului.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!