Stiri Juniori U15 Feminin

Sotiris Manolopoulos: „Am avut antrenamente la care am avut doar 5-6 jucători”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.03.2023

Sotiris Manolopoulos: „Am avut antrenamente la care am avut doar 5-6 jucători”

Dinamo București a obținut un succes extrem de important în economia clasamentului final din Top 10 în Liga Națională. Alb-roșii au trecut de FC Argeș cu scorul de 89-68 pe teren propriu, într-o dispută programată miercuri, 29 aprilie.

Sotiris Manolopoulos, tehnicianul lui Dinamo București, a oferit un interviu exclusiv reporterului nostru prezent în sală la acest joc și a vorbit despre meciul cu FC Argeș, dar și despre provocările întâmpinate de echipa sa în acest sezon.

„În primul rând, vreau să îmi felicit elevii, am jucat împotriva unei echipe foarte bune în opinia mea și am reușit să câștigăm. Am trecut prin multe probleme tot anul, multe accidentări la jucători foarte importanți. În continuare ne lipsesc doi jucători de bază, dar sunt foarte mândru de băieții mei pentru că au continuat să lupte zilnic, chiar dacă a fost foarte dificil. Am avut antrenamente la care am avut doar 5-6 jucători uneori. Nu am avut un antrenament la care să am pe toată lumea disponibilă de când am venit aici.

Chiar și astăzi băieții au luptat. Au fost la nivelul la care îmi doresc eu să fie. Cum spuneam, nu avem antrenamente împreună, acum avem și meciuri la două zile. Asta este datoria unui jucător de baschet. Să deprindă lucruri din analizele video. În final, jucăm atât de mult încât analizele video contează enorm, neavând prea mult timp să ne antrenăm propriu-zis. Le arăt foarte multe videoclipuri. Cinci sau șase zile pe săptămână prin asta lucrăm. Analizăm meciurile, oponenții. Mulți nu erau obișnuiți cu asta, dar echipele de nivel înalt asta fac. În Euroligă, formațiile joacă atât de des încât au timp doar de analize și antrenamente video. Trebuie să devenim mai buni.”

Ștefan Grasu a avut o prestație foarte bună, terminând cu 9 puncte, 4 recuperări și câteva acțiuni prin care a încântat publicul. Iată ce a zis tehnicianul grec despre evoluția tânărului jucător.

„E un băiat bun, cu un caracter foarte bun, muncește mult. E tânăr, să nu uităm că are doar 19 ani, dar în opinia mea a fost un factor important pentru victoria de astăzi.”

Nu în ultimul rând, Manolopoulos a vorbit despre următorul joc al echipei sale, cel din deplasare cu BC CSU Sibiu, programat sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 19:00.

„Sibiu este o echipă foarte bună, au prestat un joc foarte bun până acum în acest an. Trebuie să ne odihnim, să ne pregătim prin video, pentru că de antrenamente nu avem timp. Avem călătoria până acolo. Asta e job-ul unui baschetbalist: călătorim foarte mult și trebuie să fim pregătiți, dar știu că băieții mei vor face ce trebuie.”

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!