Stiri Juniori U15 Feminin

Sotiris Manolopoulos, confirmat pe banca lui Dinamo pentru încă un sezon

Sotiris Manolopoulos, confirmat pe banca lui Dinamo pentru încă un sezon

Dinamo București a anunțat în cursul zilei de sâmbătă, 17 iunie, continuarea colaborării cu antrenorul Sotiris Manolopoulos și cu secundul său, Emmanouil Papamakarios. Alb-roșii au confirmat recent și continuarea contractelor lui Andrei Mandache, respectiv Ștefan Grasu.

Manolopoulos a ajuns la Dinamo pe parcursul sezonului 2022/2023 și a preluat clubul bucureștean la finalul lunii octombrie 2022, de atunci având un bilanț de 9 meciuri câștigate și 13 pierdute. Alb-roșii au ratat calificarea în playoff-ul LNBM și au încheiat stagiunea pe locul 9.

Cu tehnicianul elen pe bancă, Dinamo a avut o serie de patru victorii la rând în campionat în decembrie 2022, iar mai apoi o perioadă cu patru eșecuri consecutive între februarie și martie acest an.

Secundul său, Emmanouil Papamakarios, va conduce în această vară naționala de baschet masculin U16 a României la Campionatul European - Divizia B de la Pitești. Acesta nu va fi la prima experiență cu un lot național, după ce a fost pe banca României la U16 masculin și în cadrul Europeanului din 2022, din Bulgaria.

Dinamo a anunțat pe social media și că, alături de cei doi antrenori greci, în staff se va afla Alexander Velissarakos, în postura de scouter.

Alb-roșii i-au anunțat până la această oră pe cale oficială pentru lotul din sezonul 2023/2024 pe Andrei Mandache și Ștefan Grasu.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!