Stiri Juniori U15 Feminin

Sotiris Manolopoulos: „În repriza a doua nu am putut controla presiunea pe care o punea Sibiul”

Sotiris Manolopoulos: „În repriza a doua nu am putut controla presiunea pe care o punea Sibiul”

Dinamo București a cedat pentru a doua oară în Top 10 un avantaj de 19 puncte în deplasare, sâmbătă (01.04) alb-roșii pierzând cu 68 la 80 în Sala Transilvania contra lui CSU Sibiu.

Bucureștenii au condus pe parcursul primei reprize la +19, diferența fiind înregistrată la 20-39, la jumătatea celui de-al doilea sfert, pentru ca apoi în toată repriza secundă să marcheze 26 de puncte.

Sotiris Manolopoulos a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu după această înfrângere din Sala Transilvania, antrenorul lui Dinamo având următoarele de adăugat pentru început:

„În primul rând felicitări Sibiului. Știam că ne așteaptă un meci dificil. În prima repriză ne-am respectat planul de joc, am avut multe aruncări deschise pe care le-am transformat și ne-am mișcat destul de bine în apărare. În repriza a doua nu am putut controla presiunea pe care o punea Sibiul, au întors rezultatul și așa am pierdut.”

Grecul a făcut referire și la starea medicală a echipei sale:

„Cel mai important lucru pentru mine este să fim sănătoși. Nu am avut niciodată lotul complet de când am venit la echipă și nu i-am avut la antrenamente pe toți. Ne-am confruntat cu multe accidentări. Am fost lipsiți de patru jucători importanți pentru o perioadă lungă. Asta nu doar că scade calitatea, ci și ne pune probleme în privința rotației cu aceste meciuri la intervale scurte de timp. Acum am avut o problemă și cu Griffin. El s-a lovit la ultimul antrenament înaintea meciului și a încercat să joace cum a putut. Probabil nu o să-i recuperăm pe cei doi jucători care ne lipsesc aproape de la începutul sezonului. Îmi doresc să fim sănătoși, să nu apară accidentări, pentru că altfel e greu să facem față acestui program.”

Ștefan Grasu a oferit la rândul său câteva declarații la finalul partidei pentru sursa menționată:

„Cred că ne-am relaxat prea tare. Încă înaintea pauzei crescuse intensitatea jocului. I-am lăsat să vină peste noi și într-un final nu i-am putut ajunge din urmă.

Cred că nu contează unde jucăm. Ok, a fost și atmosfera foarte frumoasă din partea fanilor sibieni și cred că acest lucru i-a ajutat mult, le-a dat energie. Problema nu cred că e dacă jucăm acasă sau în deplasare. E strict la noi și trebuie să lucrăm la asta.”

Dinamo are 6-10 bilanț în acest moment în Top 10 cu două meciuri rămase de disputat, acestea fiind o restanță cu Craiova și derby-ul de pe terenul Rapidului.

*foto: Facebook Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!