Stiri Juniori U15 Feminin

Spencer Dixon: "Au fost unele momente în care am reușit să concurăm cu ei"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
03.04.2013

Dinamo București a pierdut pe terenul Săli Polivalente din Tg-Jiu, în fața adversarei din cadrul rundei cu numărul 30, Energia Rovinari. Scorul partidei a fost de 98 la 71 în favoarea trupei gorjene, astfel că formația din Capitală a rămas cu o singură victorie în stagiunea curentă și un ultim loc ocupat în ierarhia generală.

La finele confruntării, TotalBaschet a stat de vorbă cu Spencer Dixon, remarcatul echipei dinamoviste care a mărsturisit că meciul a fost unul dificil mai ales datorită accidentărilor pe care formația sa le-a întâmpinat. 

Energia este o echipă redutabilă, iar lupta a fost și mai grea, în condițiile în care Brian Fisher nu a jucat, el fiind cel mai bun în meciul din etapa precendentă. Eu sper să revină cât mai curând pentru a putea să facem față Energiei în play-out. Una peste alta, ne-a fost destul de dificil fără cei care sunt accidentați. În unele momente, am reușit să ținem aproape de adversar, mai exact în prima repriză, după care ne-am pierdut.

În opinia sa, cheia meciului a fost apărarea, aspect al jocului care la gruparea bucureșteană nu a funcționat la nivelul așteptărilor.

Într-adevăr, meciul s-a pierdut în apărare pentru că le-am permis să înscrie foarte ușor și pe contraatac. De asemenea, am pierdut la recuperări, unde ei au gestionat mai bine situația.

În încheiere, acesta a precizat că echipa sa va depunde mai mult efort în post-sezon, acolo unde adversara îi va fi tot Energia Rovinari.

Energia dipsune de cei doi, Jay Wisseh și Louis Darby, care pot face într-adevăr diferența. Eu, însă sper că până la meciurile din play-out, vom reuși să fim în forță și să oprimim echipa Energiei într-un fel, pentru că în partida de astăzi (n.r. ieri), au fost unele momente în care am reușit să concurăm cu ei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!