Stiri Juniori U15 Feminin

Spencer Dixon, la cea mai bună permformanță a sa în stagiunea actuală

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
02.04.2013

Dinamo București a fost răpusă de Energia Rovinari în ultima etapă a sezonului regulat, formația gorjană administrându-le dinamoviștilor cea de-a 29-a înfrângere stagională, cu scorul de 98 la 71.

Confrunatrea dintre cele două protagoniste s-a desfășurat în condițiile în care, oaspeții au efectuat deplsarea la Tg-Jiu în efectiv redus,Leonard Filip, Brian Fisher și Iosif Pârlog neevoluând în acest meci. Astfel, dacă în etapa precedentă, Brian Fisher a realizat cea mai bună performanță a sa de la venirea în România, de data aceasta a fost rândul conaționalului său, Spencer Dixon.

Jucătorul american a reușit un total de 34 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, pentru un indice de 28 în dreptul eficienței. Totodată, acesta a înregistrat 4 greșeli neforțate și 5 intercepții.

Dixon înregistrează medii de 15 puncte pe meci, 3.4 recuperări, 3.3 pase decisive, respectiv un indice mediu de 10.1 în dreptul eficienței, în 12 partide disputate pentru trupa lui Nicolae Toader.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București tzony :

    !!
    Cel mai slab jucator strain din Divizia A!

    cu 11 ani în urmă (02.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!