Stiri Juniori U15 Feminin

Spencer Dixon: "Vreau să ajut Dinamo să se mențină în prima ligă"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.01.2013

Spencer Dixon, noua achiziție a lui Dinamo București, absolvent al universitășii Kennesaw State, a vorbit pentru cititorii TotalBaschet despre venirea sa în România, obiective și că singurul jucător pe care îl cunoaște este noul său coechipier, Brian Fisher.

Cine te-a contactat din partea lui Dinamo București?

Am fost contactat de către antrenorul Toader, care mi-a prezentat oferta de a veni la Dinamo.

Ce cunoștințe ai despre România ca țară, respectiv despre liga de baschet de aici?

Nu cunosc prea multe despre țară, dar știu că din punct de vedere baschetbalistic nu e de joacă. Este o ligă grea, trebuie să fii pregătit foarte bine pentru a putea fi competitiv.

Dinamo este ultima clasată în acest moment. Crezi că alături de noile achiziții e posibil să evitați retrogradarea la finalul sezonului?

Da, cu siguranță. Acesta este obiectivul echipei. Vom juca tare și vom munci din greu pentru a ne atinge obiectibul. Cred că împreună cu noii jucători, precum și cu cei pe care i-am găsit aici să ne omogenizăm rapid și să rămânem în primul eșalon.

Ce obiective personale ai în legătură cu acest angajament?

Scopul meu este să muncez din greu și să joc cât pot mai bine în așa fel încât să fiu folositor echipei. Să o pot ajuta să se mențină în prima ligă. Acest lucru părea acum ca un miracol, dar eu vreau să încerc să îl producem.

Cunoști alți jucători aflați sub contract în România?

Singurul jucător pe care îl cunosc este Brian Fisher. Am copilărit împreună și am jucat baschet împreună la nivel de liceu. Ne cunoaștem foarte bine. Pe altcineva nu cunosc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!