Stiri Juniori U15 Feminin

Stefan Pot: „Primul meci va fi unul foarte, foarte important”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.04.2015

CSU Asesoft Ploiești se deplasează pe Bega pentru două partide cu BC Timișoara, după ce scorul la general al seriei de playoff este egal, 1-1.

Stefan Pot, conducătorul de joc al campioanei în exercițiu a vorbit pentru site-ul nostru despre partidele din Banat. Tânărul jucător sârb consideră că prima partidă este una extrem de importantă însă nu va fi deloc ușor pentru echipa sa. Publicul constituie un avantaj important pentru BC Timișoara, iar acesta poate fi al șaselea jucător pentru bănățeni, în opinia lui Stefan Pot:

„Primul meci va fi unul foarte, foarte important pentru echipa noastră și în același timp va fi unul foarte dificil deoarece Timișoara are o echipă cu bună cu o mulțime de jucători inteligenți din Serbia. Multe lucruri vor fi diferite fața de primele partide, de exemplu atmosfera, ei au niște fani extraordinari și cred că vor fi al șaselea lor jucător.”

Întrebat despre performanța din partida precedentă, Stefan Pot spune că-și dorește să o țină pe aceiași linie în acest playoff:

„Am avut cel mai bun meci weekend-ul trecut. Am muncit din greu și sunt concentrat la maxim asupra playoff-ului și sper să continui în același ritm.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!