Stiri Juniori U15 Feminin

Stefan Pot s-a transferat la Partizan Belgrad

Paul Olar

Paul Olar
05.09.2016

Pas important făcut de Stefan Pot în carieră. Fostul fundaș al lui CSU Ploiești a bătut palma cu galonata Partizan Belgrad. Gruparea din capitala Serbiei se află în reconstrucție și are o formație alcătuită din mai mulți tineri baschetbaliști sârbi.

Născut în anul 1994, Pot evoluează pe postul de conducător de joc. Stefan s-a pregătit toată vara alături de Partizan Belgrad și a bifat chiar prezențe în partidele amicable. Spre exemplu, Pot a evoluat și în duelul cu U-Banca Transilvania, încheiat la egalitate.

"Este o mare onoare să fiu jucătorul lui Partizan Belgrad. Mă bucur că am reușit să ajung la acest club uriaș, după multe antrenamente. Este timpul să răsplătesc încrederea acordată”, a declarat Pot.

Stefan Pot și Partizan Belgrad vor putea fi văzuți în această săptămână, la Memorialul „Antonio Alexe”.

*Foto: mondo.rs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!