Stiri Juniori U15 Feminin

Stefan Pot: „Vom încerca să ne terminăm treabă în primul joc”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.05.2015

CSU Asesoft Ploiești are 2-0 la general în seria din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin contra Energiei Târgu-Jiu. Campioana en-titre se deplasează în Gorj în încercarea de a închide seria cât mai rapid. Meciul 3 se va desfășura miercuri, 6 mai iar dacă va mai fi nevoie, cel de al 4-lea va avea loc joi, 7 mai.

Stefan Pot, jucătorul lui CSU Asesoft Ploiești ne-a oferit o declarație în care spune că echipa sa va încerca să încheie cât mai rapid conturile cu Energia. Conducătorul de joc mai afirmă că Energia este un adversar mai puternic cu proprii fani alături și de aceea, jucătorii Asesoftului nu trebuie să se gândească deja la finală:

„Vom fi concentrați ca în fiecare alt meci și vom încerca să ne terminăm treabă în primul joc. Nu va fi ușor dar vom încerca să câștigăm unul dintre cele două meciuri. Ei joacă cu foarte multă energie și cu fanii lor aproape, vor fi un adversar puternic. Luăm fiecare meci în parte. Acum trebuie să fim concentrați asupra Energiei și abia apoi, dacă totul ca ieși bine, să gândim și să ne pregătim pentru finală.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!