Stiri Juniori U15 Feminin

Stephen Holt: „Aveam nevoie de un nivel de intensitate ridicat pentru a câștiga meciul”

Stephen Holt: „Aveam nevoie de un nivel de intensitate ridicat pentru a câștiga meciul”

CSM CSU Oradea a trecut cu 84-69 pe teren propriu de FC Argeș Basketball în etapa a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Prin victoria de miercuri seara, 22 martie, orădenii au ajuns la 20 de victorii consecutive în campionat, cea mai lungă serie din istoria clubului.

Stephen Holt a fost unul dintre jucătorii în double figures pentru Oradea, americanul totalizând 11 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și un capac în aproape 26 de minute pe teren venind de pe bancă, la final având 13 index al eficienței și +10 la +/-. Holt a stat cu 4/9 din acțiune și 2/2 la libere, având următoarele de spus pentru început:

„După meciul precedent, un derby, în care consumul psihic și emoțional a fost mare, așa cum a fost cel fizic, este foarte bine că am avut energia asta. Aveam nevoie de un nivel de intensitate ridicat pentru a câștiga meciul și consider că acest lucru s-a întâmplat. E adevărat că am avut o cădere și câteva greșeli, dar în ansamblu am făcut un meci bun, l-am controlat și l-am câștigat.”

Întrebat cum apreciază seria de 20 de victorii consecutive în Liga Națională, Holt a răspuns astfel potrivit site-ului clubului orădean:

„Din primele zile după reunire am simțit că avem un nucleu foarte bun și pe care putem să construim. Din păcate parcursul nostru european s-a încheiat, am pierdut în finala cupei, dar suntem într-o postură foarte bună în campionat. Desigur, mai este foarte mult de jucat, dar pe baza a ceea ce s-a întâmplat până acum e limpede că suntem într-un loc foarte bun. E impresionant că avem o serie atât de lungă de victorii în Liga Națională și ne dorim să continuăm parcursul bun. Ne bucurăm de un sezon solid ca joc și rezultate.”

Americanul a prefațat și perioada următoare pentru CSM Oradea:

„Suntem într-o perioadă cu multe jocuri succesive. Este o provocare pentru multe echipe. Ce-i drept noi ne-am călit cu acest program de la începutul sezonului. Rapid este o echipă valoroasă. Am văzut acest lucru încă din meciul tur. Mă aștept la un meci dificil. Ulterior mergem la Sibiu, o sală grea, respectiv o echipă mai bună de la un meci la altul. Nu va fi deloc ușor, dar ne dorim victoria în fiecare meci. Cu acest gând ne îndreptăm spre următoarele provocări.”

CSM Oradea a ajuns la 13-1 în Top 10 LNBM și sâmbătă (25.03) se va duela cu Rapid în Pitești Arena, după care miercuri (29.03) urmează derby-ul din Sala Transilvania cu cei de la CSU Sibiu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii