Stiri Juniori U15 Feminin

Strahinja Jovanovic se întoarce în România și va juca pentru Dinamo București

Strahinja Jovanovic se întoarce în România și va juca pentru Dinamo București

CS Dinamo București a anunțat un nou transfer în cursul acestei zile. Este vorba de Strahinja Jovanovic, baschetbalist care a petrecut sezonul 2022-2023 atât în România, cât și în Polonia.

În vârstă de 26 de ani, jucătorul de 1.88 metri evoluează pe poziția 1, fiind originar din Belgrad, Serbia. Jovanovic a fost format la grupele de juniori ale lui KK Mega Leks și a debutat ca profesionist în orașul natal, la OKK Beograd.

De-a lungul anilor, acesta a mai jucat pentru Radnicki Kragujevac, KK Vrsac, KK Lovcen, CSA Steaua București, Slask Wrloclaw, Legia Varșovia, CSM Oradea și Trefl Sopot.

Jovanovic a început stagiunea 2022-2023 în România, la Steaua, unde a avut medii de 18.6 puncte, 6.4 pase decisive și 3.1 recuperări. Datorită acestor statistici excelente, baschetbalistul sârb a prins un transfer în Polonia, unde a adunat 13.2 puncte, 5.1 pase decisive și 4.0 recuperări.

În această vară, Jovanovic a luat decizia de a se întoarce în România și de a semna cu CS Dinamo București. Până în acest moment, trupa din Capitală îi mai are sub contract pe Zarko Djuric, Alexandre-Christian Maticiuc, Andrei Mandache, Ștefan Grasu, Sasha Son, David Pătru, Luca Alexandru și Alexandru Moroșanu.

Antrenor principal este Sotiris Manolopoulos, ajutat de Emmanouil Papamakarios și de Paula Nica.

*foto: Steaua București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!