Stiri Juniori U15 Feminin

Strahinja Jovanovic va continua sezonul la câștigătoarea Cupei Poloniei

Strahinja Jovanovic va continua sezonul la câștigătoarea Cupei Poloniei

Strahinja Jovanovic își continuă cariera în Polonia, acolo unde va evolua în restul sezonului 2022/2023 pentru Trefl Sopot, potrivit unui comunicat de pe pagina acestui club. CSA Steaua București rămâne astfel fără principalul marcator din această campanie.

Jovanovic și-a început în acest sezon a treia aventură în România, pentru a doua oară la Steaua, și a fost unul dintre remarcații Ligii Naționale în privința mediei de puncte pe meci. Alături de steliști, fundașul sârb a adunat medii de 19.1 puncte, 6.5 pase decisive, 3.3 recuperări și 1.6 intercepții în campionat, respectiv 21.5 puncte, 8.0 assist-uri, 3.5 recuperări și 3.0 intercepții în cele două partide din Cupa României.

În faza a doua a campionatului, Jovanovic și-a mărit media de puncte pe meci (23.2), fiind al doilea la acest capitol după Shamiel Stevenson de la CSM Târgu Jiu. În schimb, Jovanovic a fost lider absolut în Liga Națională după trecerea pe cele două grupe valorice la media de assist-uri, cu 9.6.

Noul său club, Trefl Sopot, a câștigat Cupa Poloniei în acest sezon și în campionat este pe poziția a patra cu un bilanț de 16 victorii și 6 înfrângeri. Jovanovic nu o să fie la primul contract în Polonia, acolo unde a evoluat pentru Slask Wroclaw și Legia Varșovia în trecut, acum ajungând la Trefl Sopot pentru a-l înlocui pe accidentatul Cameron Wells.

De notat că CSA Steaua a rămas pe parcursul acestui sezon și fără Peter Olisemeka, acesta ajungând la Donar Groningen, după ce i-a ajutat pe bucureșteni cu 9.5 puncte și 8.5 recuperări în medie în LNBM.

Steaua are 8-3 bilanț în grupa 11-18 și va evolua în runda a 24-a pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu (25 martie, ora 18.30).

*foto: Facebook Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!