Stiri Juniori U15 Feminin

Surse. Darnell Edge și Marquis Addison, noii jucători ai lui Dinamo

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.08.2022

Surse. Darnell Edge și Marquis Addison, noii jucători ai lui Dinamo

CS Dinamo București continuă întăririle pentru stagiunea următoare și a mai bifat două transferuri la capitolul jucătorilor străini. Conform surselor noastre, este vorba despre Marquis Addison și Darnell Edge.

Marquis Addison revine după un singur sezon în Liga Națională. El a evoluat la BC CSU Sibiu în sezonul 2020-21 și a avut medii de 16.2 puncte, 3.8 recuperări, 2.9 pase decisive și 15.9 la eficiență în LNBM, respectiv 16.5 puncte, 6.3 recuperări și 2.8 pase decisive și 18,3 la eficiența în FIBA Europe Cup.

În sezonul următor, el s-a transferat la Donar Groningen, unde a avut medii de 12.9 puncte, 3.4 recuperări și 2.7 pase decisive în 27 de meciuri. Informația legată de transferul său a fost oferită inițial de United Hoops și confirmată de sursele noastre.

O altă mutare care nu este încă oficială, dar confirmată de sursele noastre,este cea a lui Darnell Edge. Conducătorul de joc de 24 de ani vine după un sezon petrecut în al doilea eșalon al Turciei, unde a avut medii de 22.5 puncte, 4 recuperări și 4.8 pase decisive. El a jucat în NCAA pentru Fairleigh Dickinson Knights, iar în Europa a mai bifat meciuri pentru SKS Starograd Gdanski și MBC Mykolaiv.

Până la acest moment, pe lângă Addison și Edge, Dinamo a confirmat următoarele nume pentru lotul din sezonul 2022-23: Jeremiah Tilmon, Vlad Moldoveanu, Andrei Mandache, Ștefan Grasu, Radu Vîrnă și Rareș Uță. Antrenor va fi Aleksandar Trifunovic, secundat de Eugen Ilie și Jovan Beader.

*foto: Hudson Valley One

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DND :

    La
    Cum se vede, lotul lui Dinamo este peste cel al Rapidului
    Addison cu o bancă lungă în care trebuie să își facă doar " treaba"poate să fie în top 5 jucători din ligă

    cu 1 an în urmă (13.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii