Stiri Juniori U15 Feminin

TF U15 F - Dan Dacian București și CSȘ Alexandria vor juca pentru trofeu

TF U15 F - Dan Dacian București și CSȘ Alexandria vor juca pentru trofeu

Sâmbătă, 2 martie, au avut loc la Alexandria meciurile din cadrul semifinalelor Campionatului Național U15 Feminin. În urma rezultatelor înregistrate, pentru trofeu vor juca Dan Dacian București și CSȘ Alexandria.

Prima semifinală, dintre Dan Dacian București și CS Olimpia București, a curs într-o singură direcție și diferența de la final a fost clară: 73-50 (27-4, 12-17, 24-21, 10-8). Jucătoarele de la ACS Dan Dacian au arătat mult mai bine în privința recuperărilor și au controlat lupta sub panou, cu cele 54 de puncte marcate în căciulă.

Maria Dan a terminat cu 27 de puncte, 8 intercepții și 7 recuperări, alături de 5/13 de la distanță, iar Arina Rieka a urmat-o cu un double-double format din 19 puncte și 17 recuperări. Principalele marcatoare ale Olimpiei au fost Ștefania Tudor (15 puncte, 6 recuperări, 4 capace, 5/5 la libere) și Crina Mihalcea (13 puncte, 9 recuperări, 7 mingi pierdute).

Până la pauză a existat un oarecare echilibru în confruntarea dintre CSȘ Alexandria și Rookies Oradea, din a doua semifinală. Formația din județul Teleorman a deschis al treilea sfert cu un parțial de 14-0 și s-a desprins, iar în final a putut să câștige cu 76-51 (15-10, 16-15, 23-11, 22-15).

Alexia Babadac a încheiat cu 29 de puncte, 10 recuperări, 5 intercepții și 7/16 de la distanță, în timp ce Ioana Velcea s-a aflat tot în double-double, cu 23 de puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții și 4 mingi pierdute. Principalele marcatoare ale echipei Rookies Oradea au fost Mihaela Costan (19 puncte, 12 recuperări, 5 intercepții, 5 mingi pierdute) și Maira Lungu (15 puncte, 11 mingi pierdute, 9 intercepții, 6 recuperări, 5 pase decisive).

Duelurile pentru medalii se vor da duminică, 3 martie, astfel:

  • Rookies Oradea - Olimpia București – ora 14.00 (finala mică)
  • CSȘ Alexandria - Dan Dacian București – ora 16.00 (finala mare)

Turneul final de la Alexandria poate fi urmărit pe FRB TV.

*foto: Facebook Baschet Club Dan Dacian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!