Stiri Juniori U15 Feminin

TJ Price a semnat în Ungaria

TJ Price a semnat în Ungaria

TJ Price revine în Ungaria. Fostul jucător al lui CS Dinamo București a ajuns la un acord cu Kaposvar. 

În stagiunea precedentă, combo guard-ul a bifat 19 apariții în echipamentul alb-roșu și a adunat medii statistice de 14.5 puncte, 3.8 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.9 intercepții. De remarcat și faptul că Price a terminat sezonul pe primul loc în LNBM în ceea ce privește procentajul aruncărilor de trei puncte (46,3% - 38/42). 

Baschetbalistul de 28 de ani nu este la prima aventură în Ungaria. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat pentru Egis Kormend și Szolnok, echipă de la care a și ajung la CS Dinamo, dar și în Franța și în G-League. 

În concluzie, se pare că trupa din Stefan cel Mare, antrenată de Hristu Sapera, trece printr-o perioadă de reconstrucție. Jakob Cebasek, Octavian Popa-Calotă și Amedeo Casale, componenți ai echipei în sezonul precedent, au semnat deja cu alte cluburi, în timp ce Alexandru Coconea, Andrei Mandache și Daniel Popescu se află pe lista noilor achiziții. Dintre jucătorii care continuă în Ștefan cel Mare îi putem enumera pe Andrei Calenic, Ionuț Berceanu și Antonio Năsturescu. 

*foto: facebook Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!