Stiri Juniori U15 Feminin

Tomas Rinkevicius: „În acest meci am arătat cel mai bun baschet al nostru”

Tomas Rinkevicius: „În acest meci am arătat cel mai bun baschet al nostru”

BC CSU Sibiu a izbutit sâmbătă, 1 aprilie, să întoarcă soarta confruntării cu CS Dinamo București și să obțină o victorie importantă atât pentru clasament, cât mai ales pentru moral.

Galben-albaștrii au revenit de la -19 și s-au impus cu 80 la 68, iar Tomas Rinkevicius este de părere că elevii săi au făcut cel mai bun joc al sezonului:

„Dacă scoatem primul sfert, probabil că acest meci este cel mai bun joc al nostru din acest sezon. Am avut atitudinea potrivită. Nu vreau să spun că am jucat prost în actul inaugural, însă am evoluat împotriva unei formații bune, foarte talentate. Probabil că nu am fost atât de fizici precum mi-ar fi plăcut. Evident, echipa adversă a înscris toate aruncările pe care li le-am permis. Începând cu sfertul al doilea, ne-am schimbat atitudinea, nivelul de agresivitate și lucrurile au început să meargă imediat. Le mulțumesc jucătorilor mei pentru atitudinea pe care au avut-o astăzi. Am avut un feeling atât ieri, cât și azi înaintea meciului că suntem pe un drum bun. În acest meci am arătat cel mai bun baschet al nostru”, a declarat antrenorul sibienilor, conform paginii oficiale de Facebook a clubului.

Întrebat despre importanța acestui succes care a venit după o serie de eșecuri, Rinkevicius a răspuns următoarele:

Suntem în Top 10, mereu avem adversari puternici, cu loturi bune. Nu e ușor pentru jucătorii mei să practice cel mai bun baschet meci de meci. În unele jocuri ne-au lipsit unii baschetbaliști importanți pentru noi și asta ne-a afectat. Nu pot fi mereu cea mai bună versiune a lor. În acele momente e important ca jucătorii din rotație să profite de minutele pe care le primesc. În fine, a fost un meci bun, cu o atitudine potrivită și e o victorie importantă pentru echipa din Sibiu. Le mulțumesc și suporterilor, au fost minunați astăzi, foarte gălăgioși și asta ne-a ajutat enorm.

CSU Sibiu va încheia sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin cu o partidă în deplasare, pe terenul lui CSM Constanța.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!