Stiri Juniori U15 Feminin

Tudor Costescu: „Mă bucură foarte mult victoria”

Tudor Costescu: „Mă bucură foarte mult victoria”

CS Rapid București a izbutit duminică, 31 martie, să obțină a opta victorie în Top 10, câștigând cu 87 la 82 în fața lui CSU Sibiu. Datorită acestui succes, giuleștenii continuă să lupte pentru poziția a patra în clasament și, implicit, pentru avantajul terenului propriu în prima rundă a playoff-ului.

Iată ce a declarat Tudor Costescu la finalul jocului cu galben-albaștrii, conform paginii oficiale a formației din Capitală:

O revenire încununată din nou cu o victorie, în condiții cu totul speciale. Mă bucură foarte mult victoria. Mă bucură faptul că în ultimele 15-16 minute am reușit să schimbăm din ritmul moale și din lipsa de energie pe care am avut-o la început, chiar și în condiții cu totul și cu totul speciale. Ținând cont și de absența lui Billy și de accidentarea lui Tudor Șomăcescu. Vreau, în acest mod, să îi dedic și sunt convins că și băieții au același gând – să îi dedicăm victorie. A avut o accidentare extraordinar de spectaculoasă, însă noi sperăm să nu fie gravă. Așteptăm cu mare nerăbdare și emoție veștile, el e la spital acum. Sperăm ca lucrurile să meargă bine. Cât despre meci, și noi și ei jucam cu locul din playoff pe masă. Mă bucur că am trecut de ei și ne dorim ca și în ultima etapă să trecem de adversar și să ne asigurăm, cel puțin în prima rundă, avantajul terenului propriu.

De asemenea, antrenorul alb-vișiniilor s-a arătat mulțumit de nivelul de combativitate arătat de cele două tabere:

Așa ar trebui să arate un campionat, în mod normal. 10, 12, 14 echipe, cel mult, ca să ai tot timpul meciuri care nu numai că aduc spectacol, ci și întăresc o echipă. S-a văzut că noi, trecând prin asemenea dificultăți, aceste meciuri ne-au adus un plus și în evoluție, și în atitudine și în inteligența jocului. Cred că așa ar trebui să arate un campionat de la început până la sfârșit.

În ultima etapă a sezonului regulat, CS Rapid București va primi vizita lui FC Argeș Basketball.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!