Stiri Juniori U15 Feminin

U15 Feminin - Premiile individuale

U15 Feminin - Premiile individuale

CSȘ Alexandria a reușit să termine fără înfrângere sezonul 2023/2024 din Campionatul Național U15 Feminin și a cucerit titlul. În finala de duminică, 3 martie, teleormănencele au trecut cu 73-43 de Dan Dacian București.

Formația din Alexandria a câștigat toate cele 18 partide pe care le-a disputat în această stagiune și a dat MVP-ul turneului final. Ioana Vanessa Velcea a primit această distincție, după ce a totalizat 25.2 puncte, 14.6 recuperări, 5.8 intercepții și 3.6 pase decisive. În plus, sportiva în vârstă de 15 ani a stat cu 59% din interiorul arcului de cerc și 33% de la distanță.

În finală, ea a contribuit cu un double-double format din 30 de puncte și 17 recuperări, alături de 4 pase decisive, 4 intercepții și 3 capace pentru un index al eficienței de 34 de unități.

În continuare, s-au acordat următoarele premii individuale după finala ediției 2023/2024:

  • Cele mai multe puncte înscrise: Alexia Babadac (CSȘ Alexandria) - 131
  • Cele mai multe recuperări: Kriszta Benedek (Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe) - 94
  • Cele mai multe pase decisive: Raluca Tivadar (CN Mihai Eminescu Oradea) - 33
  • Cea mai de perspectivă jucătoare: Arina Rieka (Dan Dacian București)

În echipa ideală a turneului s-au regăsit Maria Dan (Dan Dacian București), Ioana Velcea (CSȘ Alexandria), Maira Lungu (Rookies Oradea), Alexia Babadac (CSȘ Alexandria) și Ștefania Tudor (Olimpia București).

Pe parcursul turneului final, pentru echipa campioană antrenată de Mădălin Piperea au evoluat Carmen Bîtcău, Alexia Cornea, Corina Horlea, Ioana Velcea, Maria Dumitrașcu, Adriana Popescu, Enya Brîncoveanu, Daria Paraschiv, Oana Tudor, Maia Nițu, Alexia Babadac, Diana Nica și Alexia Dana.

*foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!